Sterlok

Listam unazad.

Taj tip nije uvek bio vegan već mrcina koja je jela ogromne količine mesa uz minimalno 2 grama kemije u krvi. To su ti novopečeni bilder vegani isto kak Kai Greene, Petar Klančir a do prije par god igla im virila iz guzice.

Jbga sponzori više daju za promociju a i jetrici bolje paše kad bude izmrcvarena nakon toliko staža u bb sportu. Meso je meso i nema tih aminokiselina u veganstvu koje će tebi izgraditi zdravlje i masu, moguće za život neke lijenčine, ovak za muške poslove, familiju i svakodnevne obveze uz bavljenje sportom zaboravi.

Znam po sebi koliko imunitet padne kad radim fasting, detox ili sam u deficitu ciljano, pati snaga, volja a samo smanjim količine mesa.

Disclaimer, imam 74-77 kg i ne konzumiram velike količine mesa no mora biti u prehrani. Svinjetinu kao takvu jedem u izrazito malim količinama. Govedina, piletina, puretina, ribe

Iznimno rijetko nešto domaće sušeno kao delikates, slavonsko po mogućnosti. Neznaju vegani što propuštaju.

[deleted] na zalost to je svakodnevnica za vecinu ljudi sto je katastrofa. U nekom trenutku shvatis da je lova manje bitna i da je bolje imati losiji auto i vise vremena za sebe nego obratno 😉
Ja od kada radim remote sam se preporodio, i dalje je to radno vrijeme 9-5 ali vise ne gubim min. sat i pol svaki dan na voznju autom i trazenje parkinga po gradu.

moschus od kada radim remote sam se preporodio, i dalje je to radno vrijeme 9-5 ali vise ne gubim min. sat i pol svaki dan na voznju autom i trazenje parkinga po gradu.

To bas svakom pricam, nema te stvari koje me zivcirala kao gubljenje 2h na dan kad sam morao u firmu, trazit parking i putovat po 40min za 4km u Zagrebu. Kada moram do firme, sjednem na bicikl i za 35min sam tamo, i tak vec preko 3 godine.

foggy

Korona i remote rad je najbolja stvar koja se je dogodila u IT-u od kad ja radim i tužno je vidjet da neke firme već polako pokušavaju vraćat ljude u urede. Nikad nije bilo ugodinije radit nego sada, a produktivnost je ostala ista ili se možda čak povećala.

sanzo Osobno radim vise kvalitetnije od dkma jer me nitko ne ometa. Odem u firmi i ne napravim nista. Da, puno firmi, ukljucujuc curinu, vratili su vecinom ljude u urede, rijetko mogu od doma. Ja sam odmah u jeku korone trazio full remote i dobio, tak da sam se osigurao. Ne pada mi vise na pamet radit iz firme osim kad bas moram ili su bitno sastanci

foggy

Ista stvar je i meni, doma sam na miru i mogu se fokusirat po par sati u komadu bez da me netko smeta. U firmi netko priča ili te pitaju nešto i prekinu te. Odem jednom do dva puta mjesečno do ureda kad imam nešto za obavit u gradu i ako mogu radio bi tako do mirovine.

Tocno to sto govorite! Moji su vec poceli prcati da se ljudi sto vise vracaju i ja sam otvoreno rekao shefu da mi to ne odgovara, i ako dodje do toga da bas moramo svi biti tamo traziti cu dalje. Naravno imamo open space office i to mi je bas muka, 20 ljudi na hrpi, jedan hoce muziku, drugi nece, jedan hoce prozor otvoren, drugom smeta, pa klima puse ovom u glavu, onom vruce…. ma uzas…. Ovako doma bez stresa sve napravim i produktivniji sam nego u uredu ali svakog naseg gazdu jako kopa i muci sto mi radimo doma, jesmo li bas 8 sati za poslom ili se dignemo upaliti vesmasinu ili nesto trece :/

Ja jedva čekam dan kada više nikad neću morat radit uovom klasičnom smislu.

sanzo Pa da, zato velim u klasičnom smislu.

Sprovod poslu od ponedjeljka do petka od 8 do 16h.

Ne ispunjava me to niti 1%. Mogu se mentalno isključit i bit kao na autopilotu, al nije to to.

Zero

Dođi u rumuniju dođi do u rumuniju

Dođi u Đerija evo tamo jedan rumunjaki pizza restoran dođi u Đerijaaaa

Giphy - Fail Greta Thunberg GIF by The3Flamingos

Jebote dođem na posao sad i nema nikoga.

fensisuperstar Onaj filing kad nemaš kome reći: "Eo me jopet". Znam kako je, danas mi kolegica s kojom radim nije došla.

Tek sada vidim ovu tortodan ikonicu.

Do sad sam vidio da neki spominju tortodane, ali sam mislio da je neka interna fora. 🙂

Matador sretan rodendan! 😊

Neznam za vas, ali ja sam volio ovu igru

Moze li mi netko pomoci?

Sjetio sam se jedne scene od prije 22-23 godine kad sam bio klinjo od 3-4 godine. Starci su gledali nesto na TV-u, mislim da je bio X-Files. Bio je valjda intro u epizodu. Sjecam se nekakvih satora postavljenih u mocvari, bila je noc i neki lik, mislim crnac, je nekog zaklao macetom. Nakon toga je krenula neka jako spooky muzika (koja bi mogla biti X-Files theme song). Znam da sam zbog te scene imao nocne more dugo.

Uglavnom, te scene se sjetim svakih par godina, ali stalno zaboravim o cemu se tocno radilo. Pa evo sad prije nego opet zaboravim, moze li mi netko pomoci jesam li bio u pravu i jel to stvarno jedan od uvoda u neku X-Files epizodu (i koju tocno ako je?). Vjerojatno bih i sam mogao pronaci epizodu s ovim informacijama, ali moglo bi potrajati.