Blebetaonica 2
danas sam naucio nesto novo. da kumkuat ima bodlje.
Naučio je i moj prst. Jebo me pas, penetriralo me ko jennu haze u dark sideu.
sad si trnoružica postal, fali ti samo princ, ki-si, ki-si
TITANXIS pa da me brijač mrzi?
Brijač je princ
U Star Warsima postoje nekoliko vrsti svijetlosnih sablji što se tiče njihove boje oštrice ali i količina svijetlosnih oštrica na jednoj dršci. Koliko se ovak sjećam šta se njihove boje tiče ima crvena, ljubičasta, plava, bijela i zelena sablja, možda ima još koja pa me nadopunite. E sad koja je od tih sablji najjača. U nekim izvorima navodi se da je to bijela sablja a u nekim pak ljubičasta.
Jediji u filmovima kao glavni protagonisti imaju najčešće zeleno-plave i zajedno uz svoje skilove su praktički nepobjedivi. Negativci imaju pak uvijek crvene sablje i uvijek popuše u toj borbi na kraju a imaju jače sablje koliko znam.
Tada ta sablja onda ništa ne znači ako si kao vitez, borac za kurac i mašeš jakom sabljom ko neka zadnja p…a a oni to nisu. Šta vi mislite?
Nema najjače "boje", Jedi/Padawani sami traže kristale od čega rade ls kad im je um miran i budu jedno sa Silom. Ako nije tako onda kristal divlja, kao što smo vidjeli sa Kylo Renom u novoj trilogiji. Dakle bitna je vještina i trening ne boja. Iako su neki kristali rijeđi od drugih(Darksaber primjerice).
Ovu zadnju trilogiju nisam baš gledao, samo djelomično onako bez nekog interesa jer mi to više nije SW kakvog sam ja započel gledat, one prve 6 epizoda tak da za te kristale nisam znao. Zapravo sam se pitao od čega su te sablje napravljene, mislim u filmu kao njihova realnost i zašto su različitih boja. dakle onda veliš da od tih kristala ih rade.
Tzereen postaš u krivu temu
:-D
Za koliko da prodam (ako bi itko to kupio) i5 6600k, ASRock Z170 extreme 4 i Artic Freezer hladnjak? Stavio bi na fejs
Mislio sam staviti 60 eura, ali neznam ako je to ok
Sve najbolje mr. @fensisuperstar
nek je sreće, zdravlja, hrpa hrane i pića..pokoja butrica i voila
- Uređivano
yakuza_stinger hvala ali stvarno imate adekvatnu temu za rođendane
And a Oscar goes tooo……..
Gledao ja nakon dugo vremena od početka do kraja s tim da nisam uspio bez povremenog drijemanja. Prošli Oscar nisam uopće gledal, samo onaj šamar koji se vrtil po medijima.
Najviše me obradovao svojom pojavom u početku premise i poslije u čitanju nominacije Pedro Pascal sa Elizabetom u paru a mogli su mu dat Bellu ali nije valjda mogla prisustvovati.
Ove godine neš slabi izbor filmova koji mi pašu a i mizeran popis opčenito jer su se njih 6-7 izmjenjivalo u nominacijama kao na ringišpilu.
Najljepša prerada ikada
Nemoj koristit Edge browser.
Uveli prošli tjedan recikliranje, makli su kontejere sa ulica, i danas plolazim uz cestu, sve više bačenog smeća uz cestu i po prirodi, svaki dan sve više. Samo iz auta bacaju vreće smeća preko ceste. Kako su ljudi prokleti, nema nam lijeka niti će ga ikad bit.
Vidim ga da i taj okvir za chat ja maknem a otvorio sam taj chat i skrinao to da vidite o čem je riječ. Ikonu onu plavu ustvari nekako želim maknut a ne može se ili ja to ne znam kak. Skroz u gornjem desnom kutu i čim slučajno prođem mišem po toj ikoni se otvori taj chat okvir i to mi ide na ž.
Edge browser počinje sve više vizualno i funkcijski ličiti na chrome.
Naviko sam sad već na edge a prije tog na IE jer su mi bili jednostavni bez tih kerefeka i funkcija koje ne trebam.
Fala k ovdje ga nemam, taj chat discover na Win7 jer ga edge ne podržava.
Haha! Vidiš da izlazi iz žirafine guze, onda znaš da je dobar OS.
Dijete popravilo Switch.
Ima li neko ovdje ko voli zvuk rezanja stiropora ili mu ne smeta taj zvuk?
- Uređivano
Delam to stalno i ne smeta mi, al ak ti treba neko narezat siropor, nejdem nikam
Dost mi je mrvljenja.
Ko klinac sam čak i volio taj zvuk ali sad kad ga režem ono za recikliranje u domaćinstvu onda mi dođe do centra mozga i ubija me taj zvuk.
Mislim na ovaj stiropor koji se upotrebljava za ambalažu kao suport hrane, mesa npr. a taj stiropor je obložen tankom folijom i ta folija stvara elektičnu gitaru najvišeg tona. Običan stiropor za veću transportnu ambalažu što i sam kažeš više iritira mrvice. Sad sam se sjetil da sam ko klinac mislil da to stavljaju u čokoladu od riže i htio to jest.
Toliko mrzim cviljenje stiropora da jednom nisam jeo tople sendviče kad sam bio mali, jer nisam mogao toster izvaditi iz kutije jer bio obložen stiroporom.
- Uređivano
Jedino što mene smeta kad uzmeš coffee to go su one drvene žlice za kavu s kojima moraš promiješati tu papirnatu čašu. Ježim se od toga, to struganje drveta uz papir. Dlake mi se nakostriješe, žena mi mora promiješati. Ja stvarno ne mogu, želudac mi se diže. Totalno random, ali istina.