znači danas i juče sam se bogumi naradio jebački. pregletao sam čitav jebeni hodnik, praonu suđa i ogromnu halu jednu . Doslovno rekonstruirao zid. Potrošio sam vreću uniflota i vreću fugenfilera od 5 kila i kantu i pol jub tempere bijele. I sad oko 1 i 45 reko idem taman još zamješat još malo boje i ofarbat praonu suđa, jer sam ostalo prefarbao jel (prva ruka). Ko za kurac taman tad ide ovaj jedan prat suđe. Reko koliko ti treba kaže 15-20 minuta. Završio je negdje oko 10 do 3. Ja radim do 3 jel. Ali posao se treba napraviti tako da sam sve zaštitio sa rashodom plahti i udario prvu ruku ekspresno detaljno sve zidove, izašao negdje u 15 do 4. Znači samo molim boga da mi nitko do jutra ne dira jebene krpe.
Poslije sam otišao do banke jer sam si uspio blokirati pinom aplikaciju za mobilno bankarstvo u džepu nekako, a ne daju više da se to radi preko onog token card readera već moraš banku. Obrazloženje da je bio poveći broj prijevara preko tog sistema prosle godine. Nije bitno. Dodjem u 6 doma, taman me dočeka prijatelj od strica jer smo se dogovorili da ću mu riješit nešto sa aplikacijom jednom na laptopu. I taman dok sam se iskenjao ko životinja, jeo i malo porazgovarao sa sinom i otvorio mu poklon što mu poslale tete iz splita eto 8 sati. Jebemti život.
Ali sve to je i dalje dobro. Naradim se ko svinja ali odradim posao. I najvažnije od svega, radim ga sam. Jer dok sam bio u drugom objektu sa jednim dotičnim gospodinom koji je trebao samnom raditi dok sam ja radio on bi se legnuo na krevet i rekao da se njemu ne da raditi i tako bi se gubio 75% radnog vremena. Naravno sve se to lomilo meni na leđima. Ali sad se njemu prelomilo jer su ga stavili u susjedni objekt gdje direktor nadgledava radove konstantno. Svaki dan kad ga pitam kako je odgovara sa slomljenim glasom. Kao da nema života u njemu više. Tamo nema fušarenja.
I čisto da se razumijemo, neću cinkati nekoga za tako nešto, ali barem da me nije išao sabotirati i onda kad ide raditi posao da ne sjebe, jer doslovno poslije njega sam sve morao popravljati. I rekao bi da čoek ne zna. On itekako zna. Samo mu se ne da. I onda ofrlje radi posao, i usere motku svima ostalima. Ali jebiga, kad tad ti se obije u glavu. Ali eto sad dobijam pohvale od šefova da udaram posao ko zemljak, a ostale kolege misle da sam profesionalni pitur jer je posao baš jebački dobro odrađen.
Pitur Fensi, puni rupe gletom kao što puni žene. 😃