Vilicom po tanjuru, brrrrrrr.

Njen zvuk razočaranog odhukivanja poslije 9 sekundnog furioznog sexa..

Ugh..

stiropor je valjda u top3 najgore stvari ikad. stiropor je tier1 nebeskog ruganja. da stiropor. komedija. ta stvar mi je nejasna skroz. šta taj stiropor uopće želi? šta mu je final game? ubit nekoga?? uvjeren sam da je u paklu sve od stiropora. i uvjeren sam da ću završit u tom svinjcu.

Heat Vilicom po tanjuru, brrrrrrr.

ja se nekad previše znam nahajpat kad popijem puno više od minimalne količine vina npr. i onda nešto moram radit s rukama, nmg samo sidit ka svi normalni ljudi. i tako sam se jednom prilikom razveza kod prijatelja na jednom ručku istovremeno polu-svjesno masturbirajući s pirunom po pijatu dobrih desetak minuti, a onda je --inače prilično dobroćudni stari od mog prijatelja zabrinuto reka-- "OĆEŠ PRESTAT VIŠE?! PIČKA TI MATERINA."

i onda sam svatia da nekim ljudima to smeta. 🤷‍♂️

Na ffa kvizu sam ih mogao popit 5 komada a sad jedva 2 i pijan sam

Cirzzzz

Sretan imendan svim Josipama i Josipima, Jožicama, Jožama i Jožekima te posebno sretan dan svim očevima ovdje koji to jesu.

Prayeru sretan spomendan dolaska na FFA. Prošlo je 8 dugih let.

Samo par minuta nakon kaj sam obnovil oglas za mobitel na njuškalu eto poziva iz Francuske Polinezije. Baš da neko od tam ima takvu brutalnu želju kupit Xiaomi Mi11?

klinjo danas izlazi Tchia, pa možda baš zbog toga

klinjo što se ne jave obično na wpp prvo i traže da klikneš na totalno legit link i sa jako sumnjivom hrvatskom gramatikom? Zar su se scammeri ulijenili i sa botovima pa odmah zovu brojeve?

oxi nekak sam se i ja naviknul da prvo na wacap, a onda ako je ozbiljan kupac nazove direkt. Izgleda da sam otpilil ozbiljnog kupca. Dođe mi da ga nazovem i ispričam mu se.

Dobio sam na poklon akustičnu gitaru, nikad u životu nisam ništa svirao, ali imam veliku želju unutar sljedećih par godina da savladam i makar jednu pjesmu odsviram.

Ovo mi je goal 😃

Matador

Potpisujem!

Btw. ako neka iskusnjara ima kakav tip ili kakav video tutorial ili nešto odakle da počnem, otvoren sam za sugestije. 😃

Solid_Snake Ak skines za prvu stvar nesto od Malmsteena, sve ces moc!

Salu na stranu, uzmi sto te zanima, pogledaj neke YT tutoriale i rokaj. Ja sam krenuo sa Kornom na elektricnoj, pa in flamesi i tako to, a akustara nije moj đir, ali mozes rokat Nirvanu, Metallica akusticne, nesto sa akordima tipa majke, pa skid row… ovisi sta volis

Jebote. Ovo je fantastično. Ne dron na slici već način na koji dostavljaju trenutno. Ovo je next level.
              @wooddiebone znam da ti voliš ovakve stvari gledati 😃

Solid_Snake

Ja bih započeo garant sa ovim tutorijalom kad bih bio početnik i imao gitaru. Umalo sam je zimus i kupio kad je bila na nekoj akciji za 300-tinjak kn.

znači danas i juče sam se bogumi naradio jebački. pregletao sam čitav jebeni hodnik, praonu suđa i ogromnu halu jednu . Doslovno rekonstruirao zid. Potrošio sam vreću uniflota i vreću fugenfilera od 5 kila i kantu i pol jub tempere bijele. I sad oko 1 i 45 reko idem taman još zamješat još malo boje i ofarbat praonu suđa, jer sam ostalo prefarbao jel (prva ruka). Ko za kurac taman tad ide ovaj jedan prat suđe. Reko koliko ti treba kaže 15-20 minuta. Završio je negdje oko 10 do 3. Ja radim do 3 jel. Ali posao se treba napraviti tako da sam sve zaštitio sa rashodom plahti i udario prvu ruku ekspresno detaljno sve zidove, izašao negdje u 15 do 4. Znači samo molim boga da mi nitko do jutra ne dira jebene krpe.
              Poslije sam otišao do banke jer sam si uspio blokirati pinom aplikaciju za mobilno bankarstvo u džepu nekako, a ne daju više da se to radi preko onog token card readera već moraš banku. Obrazloženje da je bio poveći broj prijevara preko tog sistema prosle godine. Nije bitno. Dodjem u 6 doma, taman me dočeka prijatelj od strica jer smo se dogovorili da ću mu riješit nešto sa aplikacijom jednom na laptopu. I taman dok sam se iskenjao ko životinja, jeo i malo porazgovarao sa sinom i otvorio mu poklon što mu poslale tete iz splita eto 8 sati. Jebemti život.

Ali sve to je i dalje dobro. Naradim se ko svinja ali odradim posao. I najvažnije od svega, radim ga sam. Jer dok sam bio u drugom objektu sa jednim dotičnim gospodinom koji je trebao samnom raditi dok sam ja radio on bi se legnuo na krevet i rekao da se njemu ne da raditi i tako bi se gubio 75% radnog vremena. Naravno sve se to lomilo meni na leđima. Ali sad se njemu prelomilo jer su ga stavili u susjedni objekt gdje direktor nadgledava radove konstantno. Svaki dan kad ga pitam kako je odgovara sa slomljenim glasom. Kao da nema života u njemu više. Tamo nema fušarenja.
              I čisto da se razumijemo, neću cinkati nekoga za tako nešto, ali barem da me nije išao sabotirati i onda kad ide raditi posao da ne sjebe, jer doslovno poslije njega sam sve morao popravljati. I rekao bi da čoek ne zna. On itekako zna. Samo mu se ne da. I onda ofrlje radi posao, i usere motku svima ostalima. Ali jebiga, kad tad ti se obije u glavu. Ali eto sad dobijam pohvale od šefova da udaram posao ko zemljak, a ostale kolege misle da sam profesionalni pitur jer je posao baš jebački dobro odrađen.
              Pitur Fensi, puni rupe gletom kao što puni žene. 😃

radna vezija

Plastering GIFs | Tenor

party verzija, nakon uspješno odrađenog posla.

Artist Color GIF by Nový start - Find & Share on GIPHY

Wtf otkad se Linus Tech Tips preimenovao u Tesla 😃? izgleda da im hakovali youtube ^^

Heat

Major PC tech YouTube channel Linus Tech Tips has been hacked and is unavailable at the time of publishing. From the events that have unfolded, it looks like hackers gained access to the YouTube creator dashboard for various LTT channels. After publishing some scam videos and streams, control of the account was regained by the rightful owners, only to fall again to the hackers. Now the channels are all throwing up 404 pages.

Hackers who took over the LTT main channel, as well as associated channels such as Tech Quickie, Tech Linked and perhaps others, were obviously motivated by the opportunity to milk cash from over 15 million subscribers.

Evo vratili su ga.

Jučer je Floatplane bio negledljiv kolko ljudi se spajalo na njega. Buffering svakih 5-6 sekundi.

Nabzora Minusa hakovali. Kae novog inače?

Koja je fora na kraju sa ovim “tipovima” što su prodavali te bonove? Jesu li bili legit ili je opet klasična Mich skico šema sa fake profilima da se kao dokaže da je jedan od njih pouzdan a ostali ne?