Mislim da je malo prerano s 43 godine, ali brijem da ulazim u krizu srednjih godina Ha-Ha-Ha

Upisao sam nedavno satove pjevanja, a sad gledam ić polagat A kategoriju pa možda kupit motorkotač Ha-Ha-Ha

Nije, to su te godine. mene je prošla i sad mi je sve ravno, pomiriš se sa sudbinom i ideš dalje.

Tzereen Upisao sam nedavno satove pjevanja, a sad gledam ić polagat A kategoriju pa možda kupit motorkotač

Čuvaj se samo vozača Peugeota, ti su najgori.

Tzereen Kupi BMW motor i pridruži se nama divljacima na cesti barem na dva kotača.

Al stvarno, svaka druga vijest o saobraćajki ili idotima za volanom je vezana uz BMW. Skoro me sramota što sam uzeo 318d.

Btw. učini si uslugu i nemoj polagati na automatiku i motoru za žene i djecu.

Zero zanimaju me naked motori.

Konkretno, najviše Kawasaki Z650.

Tzereen Napokon si pokazao malo ukusa, dođe mi da ti ja nadoložim koliko trebaš. 😂

rekao bih prije da je ovo za starije generacije koji žele mrak motore. predivan je.

Zero

Alo nemoj tako, pazi šta pričaš.

Ja jednom dao žmigavac u gradu pa su me vrijeđali u BMW grupi da se pravim bolji od ostalih i rekli da će mi oduzet auto ako se ponovi.

Danas je dan Sv. Vlaha i Blaža i ak ima koji sa tim imenima, sretan Imendan!

TITANXIS Zajebo si se, danas je Marinje a sutra to što si naveo. Imaš katolički kalendar od prošle godine.

Zero

u pravu si. to je sutra danas je svjećnica ili kak ti veliš marinje e onda njima želim sretan imendan.