Tzereen Napokon si pokazao malo ukusa, dođe mi da ti ja nadoložim koliko trebaš. 😂

rekao bih prije da je ovo za starije generacije koji žele mrak motore. predivan je.

Zero

Alo nemoj tako, pazi šta pričaš.

Ja jednom dao žmigavac u gradu pa su me vrijeđali u BMW grupi da se pravim bolji od ostalih i rekli da će mi oduzet auto ako se ponovi.

Danas je dan Sv. Vlaha i Blaža i ak ima koji sa tim imenima, sretan Imendan!

TITANXIS Zajebo si se, danas je Marinje a sutra to što si naveo. Imaš katolički kalendar od prošle godine.

Zero

u pravu si. to je sutra danas je svjećnica ili kak ti veliš marinje e onda njima želim sretan imendan.

chono Najljepša vremena. Žute diskete od lika s sajma.

Konzola na podu, razdrkani kontroleri koje smo sto puta otvarali i GOAL 3 od jutra do mraka.

Never forget.

voltriz to smo rokali stalno. Najvise coop sa Japanom u pohodu na naslov. Voljeli smo nabiti bahate engleze, ali smo se plasili Brazila 🤣

Svakom igracu smo dali ime. Imali smo Koljenka, Trulog, Jedinicu i slicne u ekipi Ha-Ha-Haha

Evo ga, odmah mi suza krene

S time da je nama cijeli menu bio na japanskom, ali smo sve znali napamet, cak i taktike slagat na poluvremenu. Djecji mozak i snalazljivost je cudo. Ovako cu i sina uvesti u gaming, prvo ovakve igre, da krene od dobrih temelja, a ne Fortnite