Sterlok Dođeš na biljnu večeru i ponesi vazelin

Pusti bilje, nosim kobasu i dva jaja, a zalit cemo sa Hibiki 21 Jahre.

TITANXIS Da okrenem ovo na drugu temu jer ne miriši mi na dobro !

Zasto? Rugamo se, ni ja ni sterlok se sigurno necemo ko kakvi balavi krelci naljutiti jedan na drugog.

Bog te jebo danasnje generacije su izgubile svaku smisao za zajebanciju. Da neki od vas cuju sta si nas nekoliko frendova medjusobno govorimo misli li bi da cemo se pobiti ili bi nas prijavili policiji i ostalim institucijama.

A sta cemo sada? Kad mi jedemo morskog psa to je mucenje, a kod on pokusao pojest tinedjericu to je sta? Priroda? Eto ja sam prirodan i zvacem sve sto hoda, leti, gmize, pliva i skace.

maverick

ma znam, i kod mene je tak i još u javnosti pred drugima si govorimo svašta pa nas samo gledaju i još smišljamo foru kao da se ne poznamo međusobno da vidimo reakcije tih ljudi. šta se mene tiče može se pisat ovdje što god se želi ali bez vređanja nekog na osobnoj razini ako ga ne poznaš dovoljno da ne shvati kao uvredu.

neko osjetljiviji bi se mogao naložiti na takvu spiku vas dvojice i u pokušaju obrane svog stajališta rekne poneku više pa na to ide uzvratna loptica i ode sve u krasni lulek a uz to posoji mogućnost neke zabrane.

maverick

-taj morski pas je zajebo sistem i našao rupu u zakonu jer je čovjeka pojel u rijeci. neutralni teren za morske peseke.

-onda jedeš skakavce i žabe? Ha-Ha-Ha

Stoje 2 pedera i kaže jedan ajmo se igrati

Može čega

Mama i tate

Ok ja cu biti mama

Ajde dodi i popusi mami kurac

TITANXIS da ne shvati kao uvredu.

Naravno. Zato ako vidis da se netko uvrijedio ispricas se kao ja @foggy kada sam mu povrijedio osjecaje govoreci lose o turn based combatu.

Njemu da sam rekao da cu ga naguziti sigurno se ne bi naljutio, ali sam shvatio da mu je granica na turn based combatu i sad to znam.

Naci naucis kroz vrijeme sta kome mozes reci i to je to. Ako će se sterlok naljutiti na moju zajebanciju o vegetarijanstvu/veganstvu i o tome dali je gay ili ne, onda se to kosi sa onime sto zagovara i to bi znacilo da je full of shit.

Medjutim nije se naljutio i sve pet, a ni ja se sigurno necu.

TITANXIS onda jedeš skakavce i žabe?

Zablji krakovi su perverzija, a i kukce pojedes vise puta i nesvijesno, tako da odg je da.

Sutra je novi TLOU pa će biti lajanja na mjesec 😂

Bilo bi fora da jednu epizodu posvete veganstvu, npr. Joža bude vegan a da Ela voli industrijske kobase sa domaćim jajima.

Sterlok a Ela da voli kobase sa domaćim jajima.

Ela ne voli ni muske kobase, a kamoli životinjske, pardon industrijske Ha-Ha-Ha

Sutra u novoj epizodi TLoU-a bit će možda zaraženih, bloateri npr.

Dal se sjećate kad smo dobili pušku na raspolaganje u igri? Jel ono ako smo je imali kasnije pa rekoh vidi ti njega sa puškom a mi smo imali cigle i ostale melee gluposti i onaj pištoljčić.

Jel to bilo već u levelu kad smo lovili Roberta ili kasnije, ne sjećam se više.

U seriji Đole ju je imal već prije susreta sa Ellie.

Znači, gledam opet ovu nesreću 94. u Imoli i ono. Sjećam se toga još. Uživo sam gledao. Užas.

Meni iskreno najbolji F1 vozač ikada. Niko drugi se nije približio.

Sterlok premekan si, tipicno gradsko razmisljanje. Lijepo vidjeti na tanjuru, ali ne zelim znati kako je tamo doslo

Sterlok ne bas redovno, ali po potrebi pomognem sa svinjom ili puricom.

Kad smo vec kod toga, razmisljao sam kako vlada drugacija vrsta empatije sa ribama, odnosno izostanak iste.

Kak misliš pomogneš? Držiš životinju ili ju režeš sa nožem ili pucaš u glavu pištoljem za stoku?

Zar nisu i biljke living beings?! Ajmo i na njihove osjecaje paziti lol

Sterlok ne znam dali ti je poznato, ali svinja (krmača) ce npr pojesti svoje mlade ako je dovoljno gladna. Pojesti ce covjeka. Moj frend radi u muriji i jednom prilikom su trazili neke odbjegle migrante. Nasli su jednog mrtvog u sumi i divlja svinja ga je razmrcvarila i pojela sto god je mogla. Nije ljep prizor.

Zasto bih ja trebao prezati pojesti tu istu životinju ili bilo koju drugu zapravo jer to nam je u prirodi. Mi smo predatori, ja sam predator i ne zelim od toga odstupati ni najmanje.

Sterlok sta kako,mesarski pistolj u mozak i onda obrada kako ide redom. Nema druge bas ako zelis meso, prsutice, ombolo i kobasice. Nemojmo se pravit da nije surovo, kad je.

maverick Zasto bih ja imao trebao prezati pojesti tu istu životinju ili bilo koju drugu zapravo jer to nam je u prirodi. Mi smo predatori, ja sam predator i ne zelim od toga odstupati ni najmanje.

Tvoja stvar, tvoje pravo. Ja samo kažem da cijenim vegane, njihova snaga da se izdignu iznad toga je meni vrhunska samokontrola i napor. Naravno čovjek to uopće mora poželjeti da bi pokušao ili uspio Meni osobno je žao jest životinje, ak neš ostane pojede pas, a baš mi smeta kad ljudi bacaju meso. Fakat žalosno da je neka životinja ubijena i onda čak ne ispuni tu svrhu prehrane nego ode na smetlište.

Sterlok Ja samo kažem da cijenim vegane, njihova snaga da se izdignu iznad toga je meni vrhunska samokontrola i napor.

Ponavljam i biljke su živa bića

https://green-shack.com/are-plants-living-beings/

Sterlok Meni osobno je žao jest životinje

I to je sasvim u redu, ali nemojte bogati neku polugriznju savijest stvarati mesojedima i uzdizati vegane u nebesa koda sire mir po galaksiji. Cuj snaga da se uzdignu iznad mesojeda, a u pičku mater bas treba snage da se uzdignu iznad nas jadnih zatucanih mesojeda.

Zar ne kužite koliko zvuce takvi komentari jadno do bola…

Ak su jadni i glupi komentari onda ne kužim kako nekome mogu nabiti osjećaj krivnje. Ja kad sam siguran u nešto onda nema boga, kad nisam želim čuti za i protiv. Sprdanje sa veganima je u rangu dječjeg vrtića. Mislio sam na snagu da se izdignu iznad osnovnog nagona za jedenjem mesa, ne da su vrijedniji ili bolji od drugih ljudi.