fensisuperstar Oprosti, ali ovo govorim dobronamjerno. Zabrinjavajuće je da ga braniš na način da ispadne da ga ne braniš nego da si samo đavolji odvjetnik. Nema svjetske jebene urote da se čovjeka uhiti jer nekome smeta. Je li vjerojatnije da su svjetske sile se udružile da uhite Tatea i maknu ga s društvenih mreža ili da je očiti mizoginik koji objektificira žene i ima povijest nasilja nad ženama zapravo radio nešto ilegalno?

Ne govorim o tome da se čovjeka treba odmah osuditi prije nego što sudstvo to odluči, ali jebote, baš ulažeš truda u to da ga predstaviš u boljem svjetlu nego što zapravo jest.

fensisuperstar ga žele zatvorit jer im smeta

Daj fensi, ti fakat ovo vjeruješ?? Mislim da previše visiš na YouTubeu i teorijama zavjere.

Je, Tatea su pokupili agenti iz Matrixa. Jer on je naš Neo. FFS Fensi… Makni se s kompa, izađi među ljude i nađi si neku normalnu žensku. Ili frajera. Whatever, kupi psa, trči, penji se na Učku, ali nemoj visit na YouTubeu.

Povijest se ponavlja. Još je jednog muškarca u prošlosti rulja osudila i razapela, a sve zato što je javno govorio istinu. 🙏

weky jesi ti Tatea usporedio sa Isusom?

@Fico ne ja sam rekao ako je kriv treba biti kaznjen ali ako nije jbga. Ne znam gdje vadis kontekst drugi. Nije to Đavolji odvjednik. Jednostavno me boli kurac za ostalo. A pricam o njemu jer se palite na temu. Frajer bi pao u zaborav da ga mediji ignoriraju i prestanu kopi pejstati međusobno sve što tejt radi ili ne. Hejtas i palis se na svaku sitnicu a tako samo drzis njega zivim na internetu. A sam si rekao da je lik loš uzor za mladu generaciju. Prestani se obazirati i nervirati na njega. Lik je jedinka sa puno para koji uspije prodavati priču zato sto je medijski super popraćen. Gurua poput Tatea ima svugdje i skoro su svi pali u zaborav jer nitko nije ljevičarski hejtao po twitteru kao po tateu.

@Tzereen daj tzereen dobro da nisi napisao

tI fAkAt oVo vJeRuJeS

Daj ne budi lud. FFS - tko to još piše? Kralju komp sam tek nazad sastavio a to što ja trebam raditi sa kime ću se sastajati i kakvu cu žensku naći je moja stvar. Pišeš jebene gluposti..penji se na učku a zivim na drugom kraju istre. Kaj brijes? Ako te zanima idem slavit novu godinu sa dobrim pičkama.

Hvala lijepo doviđenja.

Posto ste mi razbili jaja pogotovo tzereen jedan jedan kratki

ps:

Ekipa, odgajam klinca solo. Privređujem za njega sam, ona ga jedva viđa jednom tjedno iako moze svaki dan doci do njega. I jos ne uzimam alimentaciju jer ne zelim njen novac. Odgajanje klinca da postuje zene kao sto ih i ja postujem. Da bude dobar u srcu i duši. Doslovno me znate IRL. Koji se kurac vi brinete za mene i šerate dobronamjerne savjete kad sam ja taj koji živi najnormalnije? Malo razmislit o tome.

fensisuperstar jesi ti Tatea usporedio sa Isusom?

Ti kao samoprozvani veliki vjernik si sigurno zaboravio poslanicu korićanima po Mateju.

"Tad se Krist obrati učenicima: A koje je boje vaša kočija?"

fensisuperstar iskreno, ne kužim kaj si mi pokušao spustiti. Ali nema ni veze.

Ne pametujem ti kaj da radiš. Sam si nađi kaj te veseli, ali se pod hitno makni od YouTubea jer nije dobro za tebe. Znači, koliko godina imaš? Nemaš ko ja, ali imaš preko 25 sigurno, a žene i dalje zoveš pičkama. Man up, grow up, jebote. Baš zbog sina na kojeg se pozivaš. I poštovanje o kojem pričaš, a kojeg nemaš.

Ponavljam, da ne znam NIŠTA o Andrew Tateu, onaj proljev od videa koji je snimio kao response na Gretinu izjavu, pokazuje koliko je sitna duša, 13 godišnji dječak u nekom zbildanom tijelu, ali neinteligenta, bahata i arogantna seljačina. Ništa drugo ne moram znat o njemu da vidim da je kreten.

Ok, imao si loše iskustvo s bivšom ženom, ali to nije kraj svijeta. Imao sam već brdo veza. Di sam ja bio gad, di su one bile gadovi. Imao sam vezu od 9 godina koja se raspala, imao sam vezu koja je bila san snova i opet se raspala. Ali neću govoriti da su žene ovo i ono i štovat jebenog Andrew fucking Tatea jer se zalaže za muškarce. I bori se protiv establishmenta i ne želi da ljevičari od nas naprave ovce. A sve je suprotno. Frajer se zalaže za sebe i svoj novčanik. I upravo on od muškaraca danas radi ovce. Čuj, on je fucking Neo.

Inače sam 99% pristojan i fin, ali fakat si me raspizdio. Na jebenu staru godinu. Jako si mi drag, klinac ti je sladak i žao mi je da iz mjeseca u mjesec sve više potpadaš pod te jadnike od Petersona, Quarteringa, Tatea i ostalih sranja. Pusti fucking YouTube, pusti ga i razmišljaj svojom glavom.

Krećem umrijeti, pa respawn u 2023.

fensisuperstar Čim si u ovo uveo "ljevičarsko" i time politizirao Tatea si pokazao dovoljno da si pao pod utjecaj njegovih toksičnih pizdarija. I nemoj nas i sebe lagati da to radiš samo zato što se drugi triggeraju na tvoje spominjanje Tatea pa ti je fora. Sjedio sam pored tebe kada si mi pokazivao njegove objave i takoreći govorio kolika je baja jer radi kaj hoće i boli ga kurac. Pratiš ga i bar priznaj to, a nemoj se sad izvlačiti da to radiš jer "he he nabrijat će se na ovo".

Tu priču možeš sebi prodati, kod mene ne prolazi.

fensisuperstar Ekipa, odgajam klinca solo. Privređujem za njega sam, ona ga jedva viđa jednom tjedno iako moze svaki dan doci do njega. I jos ne uzimam alimentaciju jer ne zelim njen novac. Odgajanje klinca da postuje zene kao sto ih i ja postujem. Da bude dobar u srcu i duši. Doslovno me znate IRL. Koji se kurac vi brinete za mene i šerate dobronamjerne savjete kad sam ja taj koji živi najnormalnije? Malo razmislit o tome.

Ovo vjerujem da ti nitko s foruma ne želi reći, no u redu, ja ne mogu u njihovo ime govoriti niti znam kako forum diše, ali svaki put kad ti se netko postavi oko ičega na forumu, povlačiš kartu samohranog oca. Žao mi je zbog situacije, ali mislim da nisi svjestan da ako to stalno spominješ kao obranu u argumentu da ispada kao jefitno skupljanje bodova na empatiju.

Koliko god ne vjeruješ u to, stvarno pišem ovako direktno zbog dobrih namjera. Boli mene kurac za Tatea, ali me ne boli kurac za one koji padnu ili su podložni padu pod njegov utjecaj. Svjedočio sam koliko to utječe na pojedinca, njegove stavove i društveni krug iz prve ruke. Utjecaj je jako jebeno negativan.

weky Ti kao samoprozvani veliki vjernik

O čemu ti? :-D zabrijao si

Fico I nemoj nas i sebe lagati da to radiš samo zato što se drugi triggeraju na tvoje spominjanje Tatea pa ti je fora. Sjedio sam pored tebe kada si mi pokazivao njegove objave i takoreći govorio kolika je baja jer radi kaj hoće i boli ga kurac. Pratiš ga i bar priznaj to, a nemoj se sad izvlačiti da to radiš jer "he he nabrijat će se na ovo".

Pa lik radi kaj hoće. Kakve to ima veze. Ali da sam ja njega nazvao bajom? Mozda petersona? Njega gotivim bas 999%. Jebote ja pio čitavu večer a ti imaš rupe u pamćenju. :+) Ti mater…

A ovo da skupljam bodove empatije. Necu komentirati. Da mi nisi drag toliko poslao bi te u kurac. Zaustavit cu se tu. Ako mislis da sam ja Tateov fan zivis u zabludi. Tvoje neprihvacanje da je meni "fer" najvaznije je tvoja stvar. Sudit osobi i osudit ga za ono što je napravio. Ako je tebi to problem… boli me kurac.

Sretna nova godina. Idem pokusat jebat nesto.

fensisuperstar Idem pokusat jebat nesto.

E tu možeš koristit "ja sam samohrani otac" liniju.

Nagrade

• 1600 od fensisuperstar
              Komentar: Ti si jebeni bog. Sretna nova

buz i to nakon pola noci, kad su vec nacete

Kako mi je ta nova godina uvijek bila isforsirana bas mi je drago da sad imam razlog da ostanem doma i jedini pisem na forumu.

Garrus_V I meni isto. Nikada mi nije nešto predstavljala i da me prijatelj ( koji radi u Švici i kojega dugo nisam vidio) nije pozvao bio bih doma.

StarFox_N ni meni, a i svake godine sam negde, sad chill sa zenom i psom, filmovi, serije, fensi vecera, malo It Takes Two i spavanac.