Brijac oxi Kad ti odgovore (ako ne isporuče artikl) ideš na ovu stranicu: http://prijava.mingo.hr/CD/prijava.jsp i na “Novi predmet”. Obavezno u privitke stavi svoj e-mail prigovor i njihov odgovor.
oxi Brijac htjela sam te nagradit dukatima, ali imam samo 26 a najmanji iznos koji mogu dat je 100. Sirotinjo i bogu si teška. Hvala na linku, nadam se da neće doć do toga, ali ako dođe dobro je znat gdje se obratit.
Matador zontra Koji panj… Na curu na blagajni mu se bilo bezveze izderati, jer ona tamo "samo radi", a šeficu je zato nasapunao bez beda, jer je ona taj mastermind koji diktira nacionalnu politiku cijena za RH. Što sve jazavci nisu u stanju napraviti za dva likea na društvenim mrežama.
Miro Evo doss frend iz njemacke i izludija me da idemo pecati da on ima sve Posli smo a on nema nista a ono sto ima ne radi Dobro da san svoj stap doma ostavio Ali i sa njegovim sto ne radi jednu bugvu sam mu ulovijo da ima sto slikati
TITANXIS Ova vrečica od Konzuma mi sumnjiva. To si frendu kupio prije neku ribicu u Konzumu, sakrio je i podvalio ju pod ulov. Nije to neki bed, tak i ja pecam ribe u Sparu, Konzumu, Lidlu i ostalim morima. 😆
bosscorelli Kaj je s ovim ps plus extra katalogom, zasto su u katalogu igre koje vise nisu dostupne. Vidim rdr2 , nije dostupan. Far cry 6, nije dostupan. Ja ne razumijem tooo
Dark_Indigo Evo da podijelim sa vama svoj "kutak", još fale neke stvarčice, ali pomalo 🙂 🙂 Fotkano krumpirom 🙂
Raziel Mom najdražem Rvatini sa chetnickom bradom @fensisuperstar želim Sretan Božić. Urokaj se i za mene <333 Edit: Zašto je ovaj post završio u ovom Topicu? Uopšte mi namjera nije da nasmijem nekoga.