- Uređivano
weky jesi ti Tatea usporedio sa Isusom?
@Fico ne ja sam rekao ako je kriv treba biti kaznjen ali ako nije jbga. Ne znam gdje vadis kontekst drugi. Nije to Đavolji odvjednik. Jednostavno me boli kurac za ostalo. A pricam o njemu jer se palite na temu. Frajer bi pao u zaborav da ga mediji ignoriraju i prestanu kopi pejstati međusobno sve što tejt radi ili ne. Hejtas i palis se na svaku sitnicu a tako samo drzis njega zivim na internetu. A sam si rekao da je lik loš uzor za mladu generaciju. Prestani se obazirati i nervirati na njega. Lik je jedinka sa puno para koji uspije prodavati priču zato sto je medijski super popraćen. Gurua poput Tatea ima svugdje i skoro su svi pali u zaborav jer nitko nije ljevičarski hejtao po twitteru kao po tateu.
@Tzereen daj tzereen dobro da nisi napisao
tI fAkAt oVo vJeRuJeS
Daj ne budi lud. FFS - tko to još piše? Kralju komp sam tek nazad sastavio a to što ja trebam raditi sa kime ću se sastajati i kakvu cu žensku naći je moja stvar. Pišeš jebene gluposti..penji se na učku a zivim na drugom kraju istre. Kaj brijes? Ako te zanima idem slavit novu godinu sa dobrim pičkama.
Hvala lijepo doviđenja.
Posto ste mi razbili jaja pogotovo tzereen jedan jedan kratki
ps:
Ekipa, odgajam klinca solo. Privređujem za njega sam, ona ga jedva viđa jednom tjedno iako moze svaki dan doci do njega. I jos ne uzimam alimentaciju jer ne zelim njen novac. Odgajanje klinca da postuje zene kao sto ih i ja postujem. Da bude dobar u srcu i duši. Doslovno me znate IRL. Koji se kurac vi brinete za mene i šerate dobronamjerne savjete kad sam ja taj koji živi najnormalnije? Malo razmislit o tome.