Uhvaćen u Rumunjskoj s još par vjerojatno njemu sličnih pizduna pod optužbom za trgovanje ljudima, organizirani kriminal i silovanje. Ujebala ga matrica. GG.

Koliko ga frajera brani na Twitteru. On je ovdje zbog nas. On zastupa i brani naš rod.

Meni iskače ona Roma Army. Istetovirana braniteljica simpova, a istovremeno na njima zarađuje "prodajući" im golotinju.

Tate je postao šire relevantant onda kad su ga zabranili, onda sam barem ja i sve koje poznam čuli prvi put za njega. Toliko o zabranama

Amateri.

Brico bi puno prije inspekciju poslao i zatvorio SD!

Čitaju Kučića ko otvorenu knjigu.🤣

Večeras u 21.10 na HRT1 snimka posljednjeg Massimovog koncerta održanog prije nekih mjesec dana u Areni Zagreb.

Oho, možemo početi dijeliti dukate. U čast toga, tko prvi komentira ispod mene, dam mu 500 dukata. Evo prilike da zaradiš 100 kn @Garrus_V Ha-Ha-Ha

Zero Ovo kao da je on sam smislio. Dvadeseti po redu atentat na Vučića.

Znači, gledam novi TV za majku i odabir je pao na TCL, Philips ili Panasonic. Užas. Na što sam spao…

Tzereen Pa ako je sve tako loše i voliš ju, evo ideje - nadoplati i uzmi joj Sony. Jer Sony je najbolji.🙄

darkfenix Low i mid modeli su im dosta slabi/prosječni.

Ima puno boljih opcija u tom cjenovnom rangu.. High-end modeli tj. OLED-i su im vrh.

Bolji od većine konkurencije.

Flipper Brico bi puno prije inspekciju poslao i zatvorio SD!

Asus je ovo zakompliciro kolko je maksimalno mogo.

A u dućanu se nebude mijenjalo prije nego se dobije potvrda od servisa da je uređaj neispravan. Osim za one uređaje koji po proceduri dobavljača imaju definirano da se može odmah zamjenit. Ili ako je nešto DOA, a čak i to u jako puno slučajeva prvo mora bit utvrđeno od strane servisa. Neću ti zamjenit na lijepe oči, izbačeni dekolte (imo sam i takvih) i prije nek se utvrdi da li je kupac sam nešto zajebo (a takvih je poprilično).

Da se ovo moglo i moralo zamjenit / odradit brže, sigurno da je. Al bome dobijem i proljev na komentare tipa "Sancta je smeće od dućana i ljudi se, kad jednom tamo kupe više ne vraćaju".

Žao mi je cure, stvarno.

Tuhy Tuhyyyy, znaš da se šalim. 🤣 Imam i ja u A1 sličnih iskustava sa servisima, povratima i odobrenjima.