Blebetaonica 2
Vani sam u kratkim rukavima
Sretna Nova godina!!!
Ma uzas, vozim sa spustenim staklima. 1.1. je i jebenih 14 stupnjeva. Vlaga 90%
U hudici sam vani i bez obzira, vruce je.
Za par godina wasteland.
yakuza_stinger mislim da modeli govore kako ce kod nas biti tropska klima uskoro. Sve se pomice za gore, osim SADa, oni ce biti izlozeni polarnim udarima tijekom "zimskih" mjeseci
chono a vidit cemo. Mislim da treba posteno udarit u klimatski inzinjering jer nece ovo biti odrzivo. Mislim, mi cemo dotad umrijet, ali buduci narastaji ce nastradat.
Još uvjek ima brdo komaraca i krpelja kao da je ljeto. Vidim da i ljubičice cvjetaju, i zumbuli kao da je proljeće. Sve u svemu, najebaus.
Hodao sam kao zadnja budala u jakni i sav sam se oznojio. Sad treba ponovno pod tus.
Nigdje nisam pisao,samo ovdje,sretno svima!
yakuza_stinger pa na to i mislim, nije bas ugodno podizat potomstvo uz sve ovo sto se dogada oko tebe. Mislim, dogada nam se pred ocima, ocito je, nemozes zanemariti. Nekako se potajno nadam da je privremeno, da nemamo dovoljno podataka u proslost kako bi vidjeli je li se ovo dogadalo ranije, ali opet danasnji podaci su blago uznemirujuci
Bome, očekivano sve poskupilo.
Bili smo siromašna država a sad ćemo još bit i više usprkos kaj Plenki i njegova svita govore, Njemu i pajdašima bude uvijek super i bajno.
Sretna nova svima
yakuza_stinger što je sve poskupilo?
Btw, nekidan sam vozio 20km na rezervi do druge pumpe, samo da ne točim na Petrolu. Vidim da im se dosta smanjio promet, a tako mislim i za sve trgovine koje budu dizale cijene.
Ne znam je li patka, ali Interspar se hvali da je svaki proizvor zaokružio na manje
Fenix vrlo vjerojatno su nešto podigli cijene na kraju godine i onda sada frajerski zaokružili na niže. Super marketinška fora.