Blebetaonica 2
Flipper Brico bi puno prije inspekciju poslao i zatvorio SD!
Asus je ovo zakompliciro kolko je maksimalno mogo.
A u dućanu se nebude mijenjalo prije nego se dobije potvrda od servisa da je uređaj neispravan. Osim za one uređaje koji po proceduri dobavljača imaju definirano da se može odmah zamjenit. Ili ako je nešto DOA, a čak i to u jako puno slučajeva prvo mora bit utvrđeno od strane servisa. Neću ti zamjenit na lijepe oči, izbačeni dekolte (imo sam i takvih) i prije nek se utvrdi da li je kupac sam nešto zajebo (a takvih je poprilično).
Da se ovo moglo i moralo zamjenit / odradit brže, sigurno da je. Al bome dobijem i proljev na komentare tipa "Sancta je smeće od dućana i ljudi se, kad jednom tamo kupe više ne vraćaju".
Žao mi je cure, stvarno.
Ma nisam te ni shvatil krivo nit sam pisal ko neki "rant" odgovor direktno tebi. Sve 5
Samo sam dal svoj pogled na situaciju. Na lijepe il na grube, neke stvari se mogu riješit odmah, a na neke (većinu) se mora čekat servisni pregled i njihovo odobrenje.
Masu puta se i izlazi u susret ljudima, ali i masu puta je kupac / potrošač stvarno sam kriv, i onda on ide istjerivat neku svoju pravdu i najglasniji je u pljuvanju na internetu. E, neće ić.
Jasno, ovaj Asus slučaj mi baš ne spada u tu grupu. Baš epic sranje sve skupa.
zontra Rumunjska nije u šengenu tako da pizza nema veze sa time.
Ovo izgleda ko da je Titanxis složio u 3 minute
Tuhy lako moguće da je titan stavil na HR Redditu
Pitam se samo kakva je ta rumunjska Jerry's pizza? Valja li čemu? Koliko sira stavljaju? Kada i hoću li biti u prilici da ju probam?
Zero Valja li čemu?
pitaj Tatea na tviteru
- Uređivano
Kada te dva put uhapsi swat team za držanje žena ko bijelo roblje koje se skida pred kamerama i nehuman tretman tih istih žena, znaš da si uspio u životu.
Veliki respect svima koji ga podržavaju, vidim svijetlu budućnost pred njima.
Genesis da ce ga jedna Greta spustit..nisam bas siguran, vjerujem da je dobila napisano sto da napise
Žena ima 19 godina i mislim da joj nije prvi ni zadnji put da ju provociraju frustrirani ljudi na internetu, ne vidim zašto bi joj bio problem napisat takav basic odgovor jednom jadniku na twitteru.
Tate i dalje u pritvoru, današnje tweetove pisao netko drugi u njegovo ime.
Tzereen Ne volim ni ja generalizirati za brandove TV-a, ali stekao sam dojam da si ona prethodna 3 proizvođača svrstao u kategoriju smeća za zaobilaziti, ali na koje si osuđen zbog budžeta. Opet, kužio bih da uzimaš za sebe, pa želiš neki premium od LG-a, Sonyja ili čega god, ali kupuješ za staru kojoj je vjerojatno domet mijenjanje kanala između dnevnika HRT-a i neke od domaćih ili turskih sapunica. WTF, dude?
Za TCL sam prilično uvjeren da se nisu toliko srozali jer su već prije godinu-dvije imali model za best buy u mid rangeu. Za low end ili mid bi isto u toj grupaciji trebao biti i Hisense. U čemu je točno problem?
zontra znam. procitao sam izjavu rumunja. Uglavnom po svemu sudeci bolje im je da imaju nešto o njemu u slijedecih 30 dana koliko traze pritvor dok prikupe dokaze. čitava ta priča sa pizzom koji strani mediji furaju je bullshit čisti. Pošto je rumunjska van šengena znali su kad je ušao u zemlju nazad. Ako su znali kad je ušao lagano su znali i kad je kuci. Ako imaju konkretnih dokaza o ovome zbog čega su privedeni trebaju trunut u zatvoru. Međutim… ako nemaju dokaza…
fensisuperstar sumnjam da je priveden samo zato kaj je antipatičan. Očito neke dokaze imaju. A sad kakve, vidjet ćemo.
Da ne znam apsolutno ništa o njemu, sami video koji je snimio kao response Greti na spuštanje, pokazuje koliko je sitna dušica i jadnik.