@zontra , ako bude neki kviz išao loše, samo napravi isto što i gospodin:

Vidim i dizajnere smo poslali van

Fenix izgleda. A i nije Korade, vec Korado, tako da sam siguran da ovo nije radio Istrijan

Nintendo je isto počeo slat godišnje izvještaje:

Oko 300 sati na switchu, 100 od toga u Fire Emblemu, a prošao samo 2/4 rute u igri.

Xenoblade sa 146h apsolutni pobjednik godine

a J-RPG kao zanr iako i platformeri su se igrali u zavidnom broju.

Bit će još stvari za rasprodati za 1 euro. Tipa škverovi, a sam bog zna da bi to bilo najbolje da se dogodi i s HŽ-om. Čuvajte si te stanove u primorju, bude to još išlo gore, bit će itekako puno stranaca koji će trebati dodatnu kuću/stan za odmor ili mirovinu.

Ukosi ga baba.

Sve kovanice budu stalili nakon par let pod staro železje a i papirnate vjerojatno, bedaki.

Švabeki su svoje markice i feninge pohranili u trezorima jer EU i euro ima vijek trajanja.

Uhvaćen u Rumunjskoj s još par vjerojatno njemu sličnih pizduna pod optužbom za trgovanje ljudima, organizirani kriminal i silovanje. Ujebala ga matrica. GG.

Koliko ga frajera brani na Twitteru. On je ovdje zbog nas. On zastupa i brani naš rod.

Meni iskače ona Roma Army. Istetovirana braniteljica simpova, a istovremeno na njima zarađuje "prodajući" im golotinju.

Tate je postao šire relevantant onda kad su ga zabranili, onda sam barem ja i sve koje poznam čuli prvi put za njega. Toliko o zabranama

Amateri.

Brico bi puno prije inspekciju poslao i zatvorio SD!

Čitaju Kučića ko otvorenu knjigu.🤣

Večeras u 21.10 na HRT1 snimka posljednjeg Massimovog koncerta održanog prije nekih mjesec dana u Areni Zagreb.

Oho, možemo početi dijeliti dukate. U čast toga, tko prvi komentira ispod mene, dam mu 500 dukata. Evo prilike da zaradiš 100 kn @Garrus_V Ha-Ha-Ha