Znači, gledam novi TV za majku i odabir je pao na TCL, Philips ili Panasonic. Užas. Na što sam spao…

Tzereen Pa ako je sve tako loše i voliš ju, evo ideje - nadoplati i uzmi joj Sony. Jer Sony je najbolji.🙄

darkfenix Low i mid modeli su im dosta slabi/prosječni.

Ima puno boljih opcija u tom cjenovnom rangu.. High-end modeli tj. OLED-i su im vrh.

Bolji od većine konkurencije.

Flipper Brico bi puno prije inspekciju poslao i zatvorio SD!

Asus je ovo zakompliciro kolko je maksimalno mogo.

A u dućanu se nebude mijenjalo prije nego se dobije potvrda od servisa da je uređaj neispravan. Osim za one uređaje koji po proceduri dobavljača imaju definirano da se može odmah zamjenit. Ili ako je nešto DOA, a čak i to u jako puno slučajeva prvo mora bit utvrđeno od strane servisa. Neću ti zamjenit na lijepe oči, izbačeni dekolte (imo sam i takvih) i prije nek se utvrdi da li je kupac sam nešto zajebo (a takvih je poprilično).

Da se ovo moglo i moralo zamjenit / odradit brže, sigurno da je. Al bome dobijem i proljev na komentare tipa "Sancta je smeće od dućana i ljudi se, kad jednom tamo kupe više ne vraćaju".

Žao mi je cure, stvarno.

Tuhy Tuhyyyy, znaš da se šalim. 🤣 Imam i ja u A1 sličnih iskustava sa servisima, povratima i odobrenjima.

Flipper

Ma nisam te ni shvatil krivo nit sam pisal ko neki "rant" odgovor direktno tebi. Sve 5 😊❤️

Samo sam dal svoj pogled na situaciju. Na lijepe il na grube, neke stvari se mogu riješit odmah, a na neke (većinu) se mora čekat servisni pregled i njihovo odobrenje.

Masu puta se i izlazi u susret ljudima, ali i masu puta je kupac / potrošač stvarno sam kriv, i onda on ide istjerivat neku svoju pravdu i najglasniji je u pljuvanju na internetu. E, neće ić.

Jasno, ovaj Asus slučaj mi baš ne spada u tu grupu. Baš epic sranje sve skupa.

Heat

Odličan telkač, imala ga moja baka.

Kad nije bilo stabilne slike ili smetnje samo si ga tresnul po gornjem djelu kućišta i došla slika još bolja nek kaj je bila prije.

Ajd ti tresni neki današnji AMOLED tv, pa budeš ga moral na hitnu vozit.

Tzereen brane ga i zene…al kad tad je moralo sve doci na naplatu sta je izrekao…ne moze to proci ne kaznjeno…al da ce ga jedna Greta spustit..nisam bas siguran, vjerujem da je dobila napisano sto da napise

Pitam se samo kakva je ta rumunjska Jerry's pizza? Valja li čemu? Koliko sira stavljaju? Kada i hoću li biti u prilici da ju probam?

Zero pa niko nikad nije rekao da je svaki Sony dobar. Jeftini ne valjaju ništa. Često ni skuplji.

Kada te dva put uhapsi swat team za držanje žena ko bijelo roblje koje se skida pred kamerama i nehuman tretman tih istih žena, znaš da si uspio u životu.

Veliki respect svima koji ga podržavaju, vidim svijetlu budućnost pred njima.

Genesis da ce ga jedna Greta spustit..nisam bas siguran, vjerujem da je dobila napisano sto da napise

Žena ima 19 godina i mislim da joj nije prvi ni zadnji put da ju provociraju frustrirani ljudi na internetu, ne vidim zašto bi joj bio problem napisat takav basic odgovor jednom jadniku na twitteru.