Fenix je. I cura i ja. Nju je prekjučer još na moru, mene danas.

A ove službene brojke su smijeh. Ha-Ha-Ha

Tzereen ja sam čuo iz prve ruke da se namjerno većina slučajeva ne uvodi u statistiku. Jbg, sezona je, treba država ubirati PDV i trošarine na auto-cestama lol.

Mene isto uhvatila slabost danas, jedva sam se digao 40 puta na šipki. Moguće da sam za vikend pokupio nešto s obzirom da sam obišao više birtija i bio u noćnom klubu, gdje su po običaju svi zbijeni kao sardine.

Zero Mene isto uhvatila slabost danas, jedva sam se digao 40 puta na šipki.

"Mislim da sam pobra koronu, triba sam uložit malo napora da dignen 450 kila na benchu x 20."

Čuvaj se Tze. Jače pogađa starije ljude.

Pa nemam 65 godina. Ha-Ha-Ha

Ak se ne zajebavaš, fala. Ak se da, drop dead! Ha-Ha-Ha

Tzereen Ja do wc-a idem na sve četiri.

frende. nemoj se vadit na koronu to što ti cura voli koristit strapon 😃

Zero Mene isto uhvatila slabost danas, jedva sam se digao 40 puta na šipki.

Ahaaaa znači mene korona jebe od rođenja 🤣

Patient 0. Zovu me i The Original.

chono Pa sudeći da imaš obrijana prsa, nešto tu ne štima 😃 Gdje su dlake? Zajebavaš jadnog Zeroa

Chono the depilirani flexer. Comrades, dobro sam danas, vratio se na staro. Mislim da je bila neka prolazna viroza, slabost ili nešto slično. Nekad se treba dobro naspavati i tjt. Misli podrške idu Tzeu.

foggy nemam dlake na prsima, prirodna glatka ljepota 😁

@Zero salu na stranu, zadnjih par dana se isto osjecam kao ti. Nemam snage, spava mi se i osjecam opcu slabost u tijelu. Nemam pojma koji k. Danas je nesto bolje

fensisuperstar on kao saitama iz one punch man. Od silnog vežbanja otpale mu dlake

A tebi od silnog nevježbanja raste brada kao luda 😃

jebem ti sve jebene proklete svece na jebenom nebu da ti jebem.
          idem otvoriti kompresor ulazni ventil je krut skroz, treba se moći vrtit i zovem bauhaus kaze donesite ga pa cemo zamijeniti uređaj.
          još mi samo fali da mi i miniwash ne radi pa da 2 put mora ići. morat ću ga istestirati prije.