Fico A di si ti u Automati? Stao s njom kao i s Yakuzom?

foggy Jesam. 🙁

Dobra stvar je što nije zbog manjka interesa (usput, Yakuza se instalirala opet nakon što sam Tokyo Vice pogledao!), nego zbog diplomskog. Uskoro sam s time gotov pa se vraćam igrama.

chono moram u pulu iz novigrada. Trošak bez veze za stroj koji je doslovno izvađen prvi put iz kutije. Imam sreće sa defektima očito

Fenix ma ne. to mi je problem sa kompresorom. ali oboje sam kupio u bauhausu pa ću testirati i njega da vidim dal sve radi da ne bi morao jos jednom ići za pulu.

Rijesio sam nekako. Povukao sam ga dolje rucno dok sam gurao kabel. Ne bi tako trebalo raditi ali rekli su mi da ce vađenjem van nutra malo omeksati (sex jokes incoming). Ako ne odfuram ga i uzmem novi.tako da trenutno ne moram u pulu. Ajd.

I dalje nisam sretan. To je kao da mozes pišati ali te pecka

TITANXIS Nema dovoljno krvi, poslan je hitni apel hrvatskim građanima: ''Smanjene su zalihe svih grupa, dođite svi!'' (dnevnik.hr)

Bio neki dan i imam nizak tlak, baš mi je pokvarilo dan.

Brijac svaka čast na darivanju ali ak imaš nekih zdravstvenih tegoba bolje ne jer možeš i sebi i drugom naškodit darivanjem. Samo potpuno zdravi poput sportaša, bauštelaca koji ne piju previše, povremenih gamera, saborskih penzića i ostalih.

chono frende dodji ti do novigrada 😃 po ovoj vrućini i ovom prometu. ali nebitno. rijesio sam kompresor

propuhao PC divljački. Sviđa mi se što je vertikalno samostojeći. lako prenosiv.

TITANXIS no lube no spit. bite the pillow i'm going in dry!

TITANXIS bauštelaca koji ne piju previše

Ne smiju bauštelci, barem većina jer ako radiš na visini ne smiješ darivati.

A što se tiče mene, nemam nikakvih zdravstvenih problema. Ne jedem ništa slatko od 01.03. ove godine pa razmišljam da me možda to sjebalo.

Brijac Šta se nisi javio? Mogli smo se posvađati oko nogometa, odmah bi ti tlak skočio. Ha-Ha-Ha

Fico

Od svih stvari ti nogomet našao 😆

chono kompa idem do vrsara svaki dan. pa sto sad? do pule i nazad mi je 140 kilometara. po ovoj guzvi tamo i nazad mi je 2 i pol sata. minimalno.

Brijac Ne jedem ništa slatko od 01.03. ove godine pa razmišljam da me možda to sjebalo.

Može bit, naglo si prestal sa slatkim a organizam strike back, daj mu nanovo gorivo!

Brijac Ne jedem ništa slatko od 01.03. ove godine

Ali zato sam si ja prije 20 min rekao da ću pojesti samo 2 komada Domaćice. Trenutno je u kutiji ostalo još 6 komada…