Buz najviše jebe u zdrav mozak.
Blebetaonica 2
To se samo tako čini.Još od Gameplay foruma.
fensisuperstar …ja ti isto nemam crijevo a ni ulazni ventil
Katastrofa. Izvrstan novinar.
Prvo Matijanić, sada Bago. Veliki gubitak za istraživačko novinarstvo.
Malo prerano. Šteta, bio je dobar novinar, pomalo drzak i konkretan u intervjuima (na toj razini su mi još Stanković i Damira Gregoret).
Zna li se od cega?
- Uređivano
Na Redditu se spominje samoubojstvo skokom s balkona jer je pronađen na ulici u Martićevoj.
E sad, ne bi htio povlačit nikakve teorije zavjere, ali samoubojstvo skokom sa zgrade se lako namjesti, a ipak se radi o istraživačkom novinaru pa ono…
Kako god bilo, tragedija.
Jer su HDZu baš naštetile ove stotine afera.
Ko zna, možda je stvarno neš bitno iskopao.
Ne jebe mene sad to, po mom mišljenju droga je puno vjerojatniji uzrok, al mi je fascinantno da niko ne spominje tu mogućnost. Ne bi bila ni prva ni zadnja likvidacija novinara.
Ne djeluje mi kao slučaj Pukanić kad je išao dirati osinje gnijezdo s balkanskom "duhan" mafijom, ali valjda će policija utvrditi što se zapravo dogodilo. Ako je stvarno samoubojstvo, ne čudi me što taj detalj neće gurati u vijesti, ne bi ni trebali.
Znaci … cekam da mi lik izadje da se parkiram i krenem i glupi stari njemac mi oduzme parking. Uletio ko sivonja zamalo me skucao. I jos mi trubi frajer. Pitam ga kakvo je to ponasanje on mi se smije. Znaci zamalo da ga nisam poslao kod zubara. Ali ne zelim radi idiota koji ima jos 5-10 preostalih zavrsit na robiji. Jebena seljačina šugava.
Vidim da ti je puna kita sezone više. Još mjesec dva i gotovo
- Uređivano
Sva sreća da je Fensi u Istri. Ljetna sezona jedino ne traje otprilike od 15. do 31. Siječnja.