Matador ma treba mi veća rezolucija. Poslao sam ovu sličicu lokalnoj kopiraoni, pa rekli da je premala rezolucija i da će izgledati loše. Iako sam im rekao da mi paše da na A4 format ubace koliko god mogu samoljepljivih sličica u ovoj veličini i da ne očekujem svakako samo jednu sličicu na A4, ali opet kao premala rezolucija. Ili im se ne da s tim zajebavat. Ne znam.

Idem doma u pol 6. Kmeeeeeeeeeee…

Thx na članku. Google mi je stavio adekvatnu reklamu uz Witcher 3.

weky Đe fotka psa je? Kod Googlea nema privatnosti.

Bože, želim da daš kišu, poljoprivreda trpi.

Svi dajemo po 10 kn da se to kupi Fensiju za njegov tortodan 12.3. sljedeće godine, može?

Za light show potezati gore-dolje u brzom ritmu. 😃

Evo, došao doma i pokupio svoju prvu koronu. Jebeno.

Ali ajde, bar sam danas pogledao sve… Prey. Day shift. Westworld. What we do in the shadows. Orville.

Tzereen baš je krenulo? Praktički svi s kojima sam dobar su u zadnja 2-3 tjedna pokupili

Fenix je. I cura i ja. Nju je prekjučer još na moru, mene danas.

A ove službene brojke su smijeh. Ha-Ha-Ha

Tzereen ja sam čuo iz prve ruke da se namjerno većina slučajeva ne uvodi u statistiku. Jbg, sezona je, treba država ubirati PDV i trošarine na auto-cestama lol.

Mene isto uhvatila slabost danas, jedva sam se digao 40 puta na šipki. Moguće da sam za vikend pokupio nešto s obzirom da sam obišao više birtija i bio u noćnom klubu, gdje su po običaju svi zbijeni kao sardine.

Zero Mene isto uhvatila slabost danas, jedva sam se digao 40 puta na šipki.

"Mislim da sam pobra koronu, triba sam uložit malo napora da dignen 450 kila na benchu x 20."