Tzereen kakva ekipa je ovdje na forumu aHa-Ha-Hahaah!

Edit: evo sneak peak, Chonetova sisa 😂

chono kakva ekipa je ovdje na forumu a

Ma užas. Jesi vidio?

Svašta pričate o PS2 masteru, ali on je gospodin. Ovo je sad leglo neukusa. Ha-Ha-Ha

I sada s bratom živim jaaaaaaaaaaa. Pa nas dvojica pevamo po celi dan: bejbe, bejbe, o o…

Sutra na more na blef, nista rezervirano pa cemo vidjet 😆

Ako ko ima smjestaj za dvojicu, ponude su dobrodosle 😃

Šetam psa jutros i čudim se zašto se želim ubit prije 8 ujutro, i jel imam moždani udar možda.

oxi hey to je tek početak dana. Od 11 do 3, tko je na suncu:"good luck."

@DarkPunisher ako uzmeš šator nađemo ti nešto jeftino :-D

Mislim sad bacam bezveze ali stvarno pogledam poslije na recepciji sto se da sredit u kampu najjeftinije :-D

fensisuperstar hey to je tek početak dana. Od 11 do 3, tko je na suncu:"good luck."

Nije nikad do sad bilo prije 9 ujutro 31, danas čak i nije toliko vruće, jučer je bilo solidnih 36, samo kažem da UJUTRO nije nikad bilo toliko vruće da mi pas nemože disat i da se moram vraćat doma tako brzo. Plus puše neki topli hibrid bure koji je iritantan.

oxi nije topli hibrid bure, vec bura, samo je zrak topal i sa sjevera, pa bura ne donosi osvjezenje, vec toplinu.

Jucer je kod mene bilo 38, a na pol puta do matere ravno 40. Danas ce biti jos gore zbog vjetra.

Kinezi samo blefiraju, nema šanse da će napasti ostrvo od kojeg ovisi cijeli svijet, pa i oni sami.

Malo se Kinezi sad kurčhe naoružanjem i pokazivanjem vojne moći, ali ništa od toga neće biti.

OSIM ako Amerika nema neki internes u sukobu te dvije zemlje. Onda je za očekivati mućko podmetanje slično tom članku gore.

Nema potrebe, na Tajvanu je demografska implozija, Kina se za par desetljeća ušeta u prazan prostor.

Btj, svi Quattro sladoledi na sniženju osim lino lade i plazme. Diskriminacija za zatvor.