I sada s bratom živim jaaaaaaaaaaa. Pa nas dvojica pevamo po celi dan: bejbe, bejbe, o o…

Sutra na more na blef, nista rezervirano pa cemo vidjet 😆

Ako ko ima smjestaj za dvojicu, ponude su dobrodosle 😃

Šetam psa jutros i čudim se zašto se želim ubit prije 8 ujutro, i jel imam moždani udar možda.

oxi hey to je tek početak dana. Od 11 do 3, tko je na suncu:"good luck."

@DarkPunisher ako uzmeš šator nađemo ti nešto jeftino :-D

Mislim sad bacam bezveze ali stvarno pogledam poslije na recepciji sto se da sredit u kampu najjeftinije :-D

fensisuperstar hey to je tek početak dana. Od 11 do 3, tko je na suncu:"good luck."

Nije nikad do sad bilo prije 9 ujutro 31, danas čak i nije toliko vruće, jučer je bilo solidnih 36, samo kažem da UJUTRO nije nikad bilo toliko vruće da mi pas nemože disat i da se moram vraćat doma tako brzo. Plus puše neki topli hibrid bure koji je iritantan.

oxi nije topli hibrid bure, vec bura, samo je zrak topal i sa sjevera, pa bura ne donosi osvjezenje, vec toplinu.

Jucer je kod mene bilo 38, a na pol puta do matere ravno 40. Danas ce biti jos gore zbog vjetra.

Kinezi samo blefiraju, nema šanse da će napasti ostrvo od kojeg ovisi cijeli svijet, pa i oni sami.

Malo se Kinezi sad kurčhe naoružanjem i pokazivanjem vojne moći, ali ništa od toga neće biti.

OSIM ako Amerika nema neki internes u sukobu te dvije zemlje. Onda je za očekivati mućko podmetanje slično tom članku gore.

Nema potrebe, na Tajvanu je demografska implozija, Kina se za par desetljeća ušeta u prazan prostor.

Btj, svi Quattro sladoledi na sniženju osim lino lade i plazme. Diskriminacija za zatvor.

chono Meni je najbolje kad piše feels like 37, onda nije 36 nego je 37 ako feels like 37. Toliko je vruće da mi se ni na more neide.

oxi yes, kamo god odes isto je. Kazu jedino da bas na moru s barkom ima svjezine. Samo meni se neda 😁

Zero ionako je najbolji onaj Romance. Taj je sad jedini koji je "soft ice", kojeg nakon što ga jednom probaš, više nema nazad.

chono znaš da smo htjeli danas na barku, ali jedna brodica se zapalila u istom redu ko i naša, i nismo mogli isplovit jer je sve bilo blokirano jedno 3 sata dok nisu sanirali i dok se nisu vatrogasci rasčistili. Postala bi video al neznam kako.

Edit:

Tzereen Aj probat ću, makar čim pročitam riječ "romantika", odmah dobijem grč u želucu. Doduše ova mi "recenzija" ne ulijeva povjerenje - https://plavakamenica.hr/2021/05/29/ledov-quattro-romance-jedan-je-od-najgorih-sladoleda-na-hrvatskom-trzistu-niska-cijena-ne-opravdava-tu-grozotu/

Lino lada je s druge strane bio no.1 sladoled u svijetu kad se pojavio i to puno govori. I da, koliko čitam, soft ice tehnologija izrade znači samo da se lakše otapa i da je spreman za jelo odmah nakon vađenja. I nije mi nešto bez čega se ne može, ionako kad jedem odem na terasu gdje se topim i ja skupa sa sladoledom ovih dana, pa ako to duže traje, tim bolje.🤣