I sada s bratom živim jaaaaaaaaaaa. Pa nas dvojica pevamo po celi dan: bejbe, bejbe, o o…
Blebetaonica 2
- Uređivano
Sutra na more na blef, nista rezervirano pa cemo vidjet
Ako ko ima smjestaj za dvojicu, ponude su dobrodosle
DarkPunisher @fensisuperstar ti vodi odličan kamp, tople preporuke.
Fico :-D kako bi me uvaljao.
@DarkPunisher mogu ti poslati cjenik :-D
fensisuperstar Ma salji sve je dobro doslo
- Uređivano
oxi hey to je tek početak dana. Od 11 do 3, tko je na suncu:"good luck."
@DarkPunisher ako uzmeš šator nađemo ti nešto jeftino :-D
Mislim sad bacam bezveze ali stvarno pogledam poslije na recepciji sto se da sredit u kampu najjeftinije :-D
fensisuperstar hey to je tek početak dana. Od 11 do 3, tko je na suncu:"good luck."
Nije nikad do sad bilo prije 9 ujutro 31, danas čak i nije toliko vruće, jučer je bilo solidnih 36, samo kažem da UJUTRO nije nikad bilo toliko vruće da mi pas nemože disat i da se moram vraćat doma tako brzo. Plus puše neki topli hibrid bure koji je iritantan.
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2385448
Za par dana svi će zaboraviti na rusiju
- Uređivano
Kinezi samo blefiraju, nema šanse da će napasti ostrvo od kojeg ovisi cijeli svijet, pa i oni sami.
Malo se Kinezi sad kurčhe naoružanjem i pokazivanjem vojne moći, ali ništa od toga neće biti.
OSIM ako Amerika nema neki internes u sukobu te dvije zemlje. Onda je za očekivati mućko podmetanje slično tom članku gore.
Nema potrebe, na Tajvanu je demografska implozija, Kina se za par desetljeća ušeta u prazan prostor.
Btj, svi Quattro sladoledi na sniženju osim lino lade i plazme. Diskriminacija za zatvor.
Tzereen Aj probat ću, makar čim pročitam riječ "romantika", odmah dobijem grč u želucu. Doduše ova mi "recenzija" ne ulijeva povjerenje - https://plavakamenica.hr/2021/05/29/ledov-quattro-romance-jedan-je-od-najgorih-sladoleda-na-hrvatskom-trzistu-niska-cijena-ne-opravdava-tu-grozotu/
Lino lada je s druge strane bio no.1 sladoled u svijetu kad se pojavio i to puno govori. I da, koliko čitam, soft ice tehnologija izrade znači samo da se lakše otapa i da je spreman za jelo odmah nakon vađenja. I nije mi nešto bez čega se ne može, ionako kad jedem odem na terasu gdje se topim i ja skupa sa sladoledom ovih dana, pa ako to duže traje, tim bolje.