Blebetaonica 2
Kakva prevara ovaj 3 2 1 kuhaj. Btj, nasekira se toliko da moram sad ići neki k igrat.
Gledah onaj Netflixov "What a health" i bolje da nisam. Smeće misleadersko od "dokumentarca".
yakuza_stinger bolje da si gledao Rocco Academy.
- Uređivano
Kod nas bakar
pravednik bio i kod mene. Pitaj @Fenix koliko sam plakao dok sam dobio optiku. I to koliko sam čekao, nakon što su mi ponudili. Ja sam još dobar. ovi moji u gradu su mi se smijali jer sam toliko čekao. Na kraju ja sam još skoro pa najbolje prošao. Svi koji su poslije mene dali zahtjev, još nisu dobili. I pitanje kad će dobiti ^^
Vidim da A1 nije uplatio. Pametan potez, ne treba se dat zajebavat. Nikad ne pregovaraš s ucjeniteljima, ni oko čega.
Ove smiješne tužbe i tužbice iz kojih šibicari žele izvući neku lovu će također pasti na baš svakom sudu i kod svake institucije, tu i vani.
fensisuperstar
Jebemti, koliko platiš to?
Danas i jučer totalno zatišje na poslu - kako vrijeme tek puzi dok sviram Sebastian Kurzu.
Skoro se moglo i rimovat, damn
Prošli tjedan dvije prikolice smeća, sad još dvije, i onda imam još jedno 4.
I onda gledam neke renovacije po yt, djevojka u nekoj šumi, stavlja "izolaciju" u svojoj šumskoj kolibi, pjeva pleše izolira prozore najlonom, dođe mi da si platim kartu, nađem gdje živi, nađem nju i odvalim ju šakom u zatiljak. Nema goreg od tih ESTETIC videa koje svi gutaju kako je renovacija nešto divno, oslobađajuće i lako.
Jučer ako nisam tetanus pobrala, neću nikad, skidam drvenu bačvu iz konobe, sva se raspada, jedan kolut se odvali i padne na dno, normalno ja držim za dno, i rasječe mi ruku jedno dobrih 5cm, i sad nemogu pustit jer ću si samljet stopala ako padne, nemogu držat jer mi željezo reže meso svaki put kad se pomaknem.
I onda se odlučim da su mi draža stopala i spustim bačvu od 40 kila nekako na pod i psujem nečiju mater dok vadim ruzinave komade željeza iz rane iz koje šiklja krv.
Renovacija je zabavna.
oxi Jedva cekam da zavrsi ovaj dio zivota gdje se natezem s majstorima oko uredenja stana. Cekam ih ko ozebli sunce. Uzimaju po 50 gradilista i onda ne stignu ni na jedno zavrsit nego malo ovdje malo ondje i tak stalno. Al nema ljudi pa im se moze.
oxi ti obavezno moras snimit seriju o sebi, zvuci kao netflix hitcina
bosscorelli ja sam uzela lokalne, rade kuću do nas pa sam se uvalila i ja. Sad stavljaju ogradu pa kad završe dolaze meni.
yakuza_stinger
Da, već vidim "kako dobit tetanus" ili "onaj put kada sam dignula stol i vodopad mišjih govana mi se salio u majcu"
- Uređivano
Kaj je najgore ti fizički radnici aka majstori aka poduzetnici mlate tolku lovu...a prije desetak godina tko je išao u takvu trogodišnju je uvijek bio nižeg sloja...
Sad mi susjed koji postavlja pločice zarađuje oko 40 000kn mjesečno.
Najrađe bi taj IT sterao 3 krasne i išao na bauštelu...em te hebu međuljudski odnosi, pa stalno uči...pa stalno budi dostupan...pa ciljevi pa ono pa ovo a za kaj? ni prosječnu hr plaču.
doctorfreak ma da, puno ih se plaća ali krvav je to posao tako da razumijem. Iako puno njih preplati posao, znaju oni kad nemaš izbora, nanjuše. moraš se pravit letargičan kada rade procjenu i spomenut da imaš još par majstora koji će doć pogledat čisto da neznaju da su ti oni jedina opcija koje igre trebamo igrat, to je strašno XD