Već sam mislio da je cirkus Zagreb-Petrinja pošto je bilo skoro iste jačine kod mene.
Blebetaonica 2
a bio je i u Italiji jučer također 4.2 možda je to bio povezani naknadni udarni val i u BiH.
Kakva prevara ovaj 3 2 1 kuhaj. Btj, nasekira se toliko da moram sad ići neki k igrat.
Gledah onaj Netflixov "What a health" i bolje da nisam. Smeće misleadersko od "dokumentarca".
yakuza_stinger bolje da si gledao Rocco Academy.
- Uređivano
Kod nas bakar
pravednik bio i kod mene. Pitaj @Fenix koliko sam plakao dok sam dobio optiku. I to koliko sam čekao, nakon što su mi ponudili. Ja sam još dobar. ovi moji u gradu su mi se smijali jer sam toliko čekao. Na kraju ja sam još skoro pa najbolje prošao. Svi koji su poslije mene dali zahtjev, još nisu dobili. I pitanje kad će dobiti ^^
Vidim da A1 nije uplatio. Pametan potez, ne treba se dat zajebavat. Nikad ne pregovaraš s ucjeniteljima, ni oko čega.
Ove smiješne tužbe i tužbice iz kojih šibicari žele izvući neku lovu će također pasti na baš svakom sudu i kod svake institucije, tu i vani.
fensisuperstar
Jebemti, koliko platiš to?
Danas i jučer totalno zatišje na poslu - kako vrijeme tek puzi dok sviram Sebastian Kurzu.
Skoro se moglo i rimovat, damn
Prošli tjedan dvije prikolice smeća, sad još dvije, i onda imam još jedno 4.
I onda gledam neke renovacije po yt, djevojka u nekoj šumi, stavlja "izolaciju" u svojoj šumskoj kolibi, pjeva pleše izolira prozore najlonom, dođe mi da si platim kartu, nađem gdje živi, nađem nju i odvalim ju šakom u zatiljak. Nema goreg od tih ESTETIC videa koje svi gutaju kako je renovacija nešto divno, oslobađajuće i lako.
Jučer ako nisam tetanus pobrala, neću nikad, skidam drvenu bačvu iz konobe, sva se raspada, jedan kolut se odvali i padne na dno, normalno ja držim za dno, i rasječe mi ruku jedno dobrih 5cm, i sad nemogu pustit jer ću si samljet stopala ako padne, nemogu držat jer mi željezo reže meso svaki put kad se pomaknem.
I onda se odlučim da su mi draža stopala i spustim bačvu od 40 kila nekako na pod i psujem nečiju mater dok vadim ruzinave komade željeza iz rane iz koje šiklja krv.
Renovacija je zabavna.
oxi Jedva cekam da zavrsi ovaj dio zivota gdje se natezem s majstorima oko uredenja stana. Cekam ih ko ozebli sunce. Uzimaju po 50 gradilista i onda ne stignu ni na jedno zavrsit nego malo ovdje malo ondje i tak stalno. Al nema ljudi pa im se moze.
oxi ti obavezno moras snimit seriju o sebi, zvuci kao netflix hitcina
bosscorelli ja sam uzela lokalne, rade kuću do nas pa sam se uvalila i ja. Sad stavljaju ogradu pa kad završe dolaze meni.
yakuza_stinger
Da, već vidim "kako dobit tetanus" ili "onaj put kada sam dignula stol i vodopad mišjih govana mi se salio u majcu"