blade a ne bi znao za te odjele, jer nisu to veliki departmenti, ali ono sto znam je da svaki disableani acc prolazi kroz moje ruke. Nije bas tako kako se prica 😊 Mi smo u godinu dana pandemije narasli za 40%, sad je nekih 3500 ljudi u IBu.
Ono sto mogu reci da je Engineering odjel, najveci i glavni odjel kompanije, ujedno i najzdraviji. Mi Vodnjanci ginemo jedni za druge, zaista, bolju ekipu za rad i kolege nisam mogao pozeljeti. Kad ti je gust ici na posao, to nesto govori.
HideooKoojima onda je istina da se radi o ciframa od desetke tisuce kuna, preciznije oko 100k kuna. Thanks na informacijama.
Ja uzimam Domprojektovu niskoenergetsku kucu, tako da je cijela kuca zapravo jedna velika izolacija, od stiropola, vune, drva i ploca. Mislim, dizalica bi mi bila no brainer da imam love, ali... Nemam 😂 tako da ide pec na drva sa ispuhom toplog zraka i to cu provesti do djecje i radne sobe. Kupatilo ce imati podno na struju za prijelazni period i za kupance.

chono Kupatilo ce imati podno na struju za prijelazni period i za kupance.

Ovo jako treba pazit ako ovisiš o tome, frendu je jednom radilo i više ne i mojima isto u kupaoni je odmah crklo. Moraju paziti dobro kad postavljaju pločice da ne sjebu grijače elemente. Moje u kupaoni dobro radi i super je stvar prije nego počne sezona grijanja da zagrije malo prije tuširanja.

buz plocice stavlja kunjado, keramicar. Kod sebe je stavio u kucu prije 9 godina, jos radi. Uzimam visoki roh bau, tako da sve unutra radim sam. Struja, voda, plocice i zavrsna pitura nakon gleta.

Fenix

👩‍❤️‍👨 Dvoje , Računam da će me izaći oko 140 tisuca eura s grijanjem i fasadom + opremljen , bar se nadam ✌️

oxi Da, već vidim "kako dobit tetanus" ili "onaj put kada sam dignula stol i vodopad mišjih govana mi se salio u majcu"

budi sretna što nemaš slonove. 😃

Matador O kojem redu veličine iznosa se priča za dizalice topline?
      Tipa taj uređaj, montaža i dalje npr. po kvadratu. Od-do, ne treba mo točna cifra.

@Kaiserus

Zero Sjebo si me, otvorio sam i onda tek primijetio da je to smeće index. Tražim odšetu.

Ovo je malo jezivo. A taman sam večeras mislio odgledat propuštene klipove i pročitat blogove.

Budući da je navikao da ga se izbacuje sa sjednica Sabora, siguran sam da mu ovo nije teško palo.

Samo steta sto ga nije negdje usred oceana izbacila, ucinila bi covjecanstvu uslugu.

Dok su ga izbacivali iz sabora još sam imao pokoji bod simpatije za njega, al ubrzo sam shvatio da ima tupu moronsku facu kojoj bi regulario odvaljivao zidarski tek toliko. A čini se da se uz moronsku facu veže još moronskije ponašanje. Dakle užas.

Jel ima netko ovdje da se kuži u radno pravo i stvari vezano za to?

Naime imam situaciju da u firmi (i to državnoj) ima ljudi koji hlade jaja dok se meni posao samo tovari i tovari. Tako npr. po ugovoru o radim 70% svoj posao, 30% vremena otpada na zaštitu na radu. Osim toga imam zadatke tipa inventura, vođenje brige o izvršenju nekoliko velikih ugovora i sad mi se još želi natovariti zaštita od požara. Zvuči nekome ćudno no ubijam se od posla jer drugi ne rade ništa, to se očito primjećuje i zato mi se samo tovari još više.

Gdje je neka granica koliko mi netko može dati posla i zaduženja te imam li pravo odbiti ne ići polagati osposobljavanje za zaštitu od požara?

Također, već sam napomenuo nadređenima da imam dosta posla, a ispit ne mogu pripremati van radnog vremena u svoje sl9bodno vrijeme i to sigurno neću no još čekam odgovor 😊

Picek

Naime imam situaciju da u firmi (i to državnoj) ima ljudi koji hlade jaja dok se meni posao samo tovari i tovari.

Giphy - Shocked GIF by The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

Picek a gle, barem si placen za to. Kod privatnika radis isto ili vise, za manje love ili imas minimalac, ostatak na ruke

Tko još osim mene jedva čeka sutra navečer i 3 2 1 kuhaj? Bit će ludnica idući tjedan. Nadam se da će jednom 3 2 1 skinovi Pažanina, Željke i Špičeka doći u Fortnite da ih Weky kupi.

Picek Zvuči nekome ćudno no ubijam se od posla jer drugi ne rade ništa, to se očito primjećuje i zato mi se samo tovari još više.

Zato što šutiš. Da slomiješ kičmu, i daš im thumbs up dok te hitna kupi, to bi shvatili kao hint da želiš da ti se utrostruči obujam posla.

Radila sam i ja u državnoj firmi, bila mali majmun za sve, dok me jedno jutro nevezano kolegica poslala da preuzmem pošiljku plina jer nam laboratorij nije imao plina a njima se pila kava. Mislila sam da moram samo potpisat papire ali trebalo je kolicima prenest jedno 20 boca. I sad ja se lomim sa tim bocama, dok 15 ljudi iz istog odjela dva metra od mene pije kavu na zidicu i svi me promatraju fino. Dok mi nije jedna boca skliznula sa kolica i pala na prste i polomila ih pa sam bila dva tjedna u gipsu i dobila peradu od sefa da zasto sam ja preuzimala boce uopce, i sad ocekujem da kolegica nesto kaze da me ona poslala ali nista od nje hahah ZNAM cudno skroz . Od tad sam radila jedva i minimum, doslovno minimum minimuma, bilo je jako puno dana gdje sam bila samo na broju, i za cudo su mi poceli djelit svi pohvale, povisica je pala, prelazak u bolji odjel.
          Drzavne firme su znanstvena fantastika, neki cudni paralelni svijet u kojem sto manje radis to si vise cjenjen i nagradjivan.

oxi Zato svi i hrle na državne sise.Ne rade ništa a više vrijede od privatnog sektora koji ih hrani.

master_x ja hvala nebih, bilo mi je dosta i tih par godina rada, iako su mi dali ugovor za stalno rekla sam adio. Sve vrvi malim frustriranim ljudima koji samo čekaju kako ce si medjusobno podmetat noge i tako napredovat, više radne strukture sam vidjela u kokošinjcu, jedno depresivno frustrirajuće iskustvo koje te i fizički i psihički osakati, sigurno nebi htjela i neću ponovit.