fensisuperstar To je ok onda ako plaća firma "zimske ure" van sezone.Pol godine teško da bi čovjek izdržao u današnjim vremenima bez nekih prihoda.Pogotovo u Ljepoj našoj prekrasnoj.Osim ak nije Rokfelerov rođak,il neki nasljednik imovine iz Norveške po 10-tom koljenu.
Blebetaonica 2
master_x ne plaća firma plaća zavod
- Uređivano
fensisuperstar A ježi ga onda.
Znači pol godine delaš a pol si kod "najvećeg poslodavca" u HR.
master_x boli me kifla dok mi isplaćuju
Ovaj dečko kaj kuha sa bakom u 321 kuhaj isti je Troy Baker iz mlađih dana.
Vrh
- Uređivano
ovo treba tetovirati @Fico u kad se napije. bez kvačica + loša gramatika.
fensisuperstar Zastava BiH naopako
fensisuperstar Skoro k'o dutch rudder...
Brijac znam dvoje iz mog sela i vjerojatno ih ima još. U procedurama su
A što se tiče kovanice, lika su napali zbog politike i klikova, ali pravno je sve u redu (moralno nije). Taman je promijenio sliku životinje koliko treba da bude ok. Nešto što rade apsolutno svi, samo oni iskusniji dizajneri to naprave u većoj mjeri. Ako nije rodijacka veza (a stvarno mislim da nije, s obzirom na spotlight javnosti koji je unaprijed određen), po meni je izbor legitiman i aplaudiram mu na snalažljivosti. Snašao se unutar uvjeta natječaja koje je odredio netko drugi.
S druge strane, ukupno gledano mi ima puno boljih dizajnova i da sam u komisiji odabrao bi nešto drugo. Ali da je loše, nije. Niti je naučna fantastika napravit takvu kovanicu kad ti je 90% toga već unaprijed definirano uvjetima natječaja.
Fenix ali pravno je sve u redu
Actually, nije. Fotografije mogu biti zaštićene autorskim pravom, pod uvjetom da zadovoljavaju zakonske uvjete, među kojima je najvažniji originalnost. No, kako ne postoji jasno pravilo prema kojemu se procjenjuje originalnost djela, takva pitanja se u konačnici moraju rješavati od slučaja do slučaja. Prema rješenjima iz prava Europske unije, koja su primjenjiva u Republici Hrvatskoj, fotografija se smatra originalnom ako odražava osobnost svog autora, te ako je autor pri njenoj izradi izrazio svoju kreativnost, na način da je napravio određene slobodne i kreativne odluke koje imaju za posljedicu njegov osobni doprinos fotografiji. Kreativni doprinos autora se može očitovati primjerice u izboru pozadine, smještaju fotografiranog objekta, osvjetljenju, izboru kadra i kuta snimanja, što sve pridonosi stvaranju određene atmosfere u fotografiji. To sve imaš u ovoj slici, a promjene na kovanici su doslovno nikakve. Mogao je samo mirrorat sliku npr. promijenit kut slike i pomaknut kunu koji centimetar i riješena stvar. Ovako, na ozbiljnom sudu, nema šanse da bi rekli da izrada kovanice ne povrijeđuje prava autora, koji ista stiče samim činom fotografiranja.