f_i_c_o Kod novog kontrolera mi se čini da je razmak između analoga manji i radi oblika kontrolera moram "više frkat palac kad oću pritisnut "A/B/X/Y tipke" ako je to info koji tražiš.
Bas na to. Jer iako nemam vise x360 kontroler bas nekako sjecanje mi je kao da mi je bio udobniji, a razmak izmedju analoga veci (u odnosu na nove xbox kontrolere jel)
Opcenito se sjecam da sam negdje procitao izjavu Microsofta da su isli sa manjim kontrolerom u buducnosti (posebice nakon original xbox kontrolera) jer vecina ljudi ima manje ruke, sto je vjerojatno i istina, ali nazalost ne u nasem slucaju
Svakako taj Elite izgleda jako ljepo i sa slika se vidi da je grip bolji, a posebice d pad, sto znamo da je boljka xbox base modela kontrolera. Medjutim d pad se u danasnje vrijeme ionako jako malo ili nimalo koristi u igrama, tako da se ja nikad nisam nasao u situaciji gdje mi je pokvario iskustvo u gejmanju.
Jedan frend mi je vec odavno preporucio Elite kontroler i rekao da cu se preporoditi, tak da me vuce da uzmem…
Sto se pak ergonomije tice i fighting igara, mislio sam konacno sa Street Fighter 6 i novim Tekkenom preci na Arcade Sticks, koji me vec odavno privlace, a nikad nisam niti jedan posjedovao.