chono Možda izbace novi Crackdown. Ha-Ha-Ha

Prošlo jednom, proći će i drugom. Samo nek ljudi preorderaju.

Sad kad Phil opet sve odgodi pa ekipa pocme pisat 2024 bit ce najjaca godina

Znam da nijedan od tri tabora nece nikad pa ni onda vidjeti mojih 70€/80€ za igru. Ako nista drugo samo ce uspjeti u tome da me odbiju cak i od naslova koje bih inace probao kada tada..

11 dana kasnije
5 dana kasnije

Ovo je impresivno unatoc sta je Microsoft nije objavio skoro niti jednu first-party igru u 2022.

8 mjeseci kasnije
13 dana kasnije

Namjeravam uskoro kupiti series X, imam par pitanja.

1. Kad su najvece akcije za ultimate pretplatu , Bozic ?

2. Ako ne cekam akciju , jel jos uvijek najjeftinije kupit preko VPN-a u Turskoj ?

3. 3. Ak neko prodaje a da ima jos garanciju , nek se javi 😃 najjeftinije kaj sam naso novi u HR je 518, dok je u DE 538

bosscorelli

Turska, argentina i to je uvik akcija tako da nemas sto cekati

bosscorelli kupi ga s njemackog amazona i miran si sto se tice garancije, oni ne drame previse ko nasi 🙂

sto se tice tuske i gamepassa, to ne znam jer se ne opterecujem previse, no miiiislim da bih @prayer mogao znati dali to jos funkcionira

Funcionira, ali ako kupiš 3 godine xbox live gold-a ili kako se sad zove i ideš prebacivati u Ultimate, dobiješ 2 godine game pass-a. Nema više 1/1 kako je prije bilo. Također nema ni upgrade-a za 1$ nego tipa 20$ ili tako nešto.

Definitivno je bolje bilo prije, ali i dalje se za 100-tinjak € može uzeti dvije godine gamepass-a što ti je eto cijena premium Starfield-a.

Brijac moram napravit racun sa nekom fiktivnom adresom u turskoj/argentini ili je dovoljan VPN ?

Brijac evo izvoli

Napraviš novi (u pravilu bi trebalo radit i na postojećem accountu ako nikad nisi iskoristio promo za Game Pass tipa 1€ za mjesec ili tri mjeseca, ali ono, bolje se ne zezat pa napravit novi acc jer to prolazi sigurno) MS/Xbox account na Germany regiji (radi 1€ promocije za Ultimate upgrade). Pomoću Bear Tunnel VPN-a (upališ VPN na Germany i regaš se na MS stranici). Na stranicama za prodaju keyeva zna biti akcija za 12 mjeseci Xbox Live Golda za Brazil/Tursku regiju. Kupiš to, prebaciš regiju na Brazil/Tursku u Bear Tunnelu i ulogiraš se na redeem.microsoft.com i redeemaš sva tri koda (samo pripazit ako ti ponude 12 mjeseci + još jedan promociju da odbiješ jer možeš imat max 36 mjeseci pa ako prihvatiš jedan extra nećeš moći redeemat zadnji kod) i time dobiješ 36 mjeseci golda. Izlogiraš se, prebaciš Bear Tunnel na Germany, upišeš na Google "Gold upgrade ultimate", otvoriš gore prvu stranicu, ulogiraš se i kupiš taj upgrade za 1€ (ja platio hr karticom iako je germany regija) i tjt, imaš tri godine game pass-a.

Flipper mislim da odnedavno vise ne prebacuju 1/1 na ultimate, nego samo 2/3 golda. Znaci, ako kupis 3 godine golda, dobijes 2 ultimatea. Tako sam citao nesto

Fenix je, istina. @Brijac prestani lagat narod i apdejtaj post s točnim informacijama. 😁

Ker vas jebo pa 4 posta iznad sam to napomenuo.