Microsoft je krenuo Sonyjevim putem
Xbox Series X
Prošlo jednom, proći će i drugom. Samo nek ljudi preorderaju.
Sad kad Phil opet sve odgodi pa ekipa pocme pisat 2024 bit ce najjaca godina
- Uređivano
Znam da nijedan od tri tabora nece nikad pa ni onda vidjeti mojih 70€/80€ za igru. Ako nista drugo samo ce uspjeti u tome da me odbiju cak i od naslova koje bih inace probao kada tada..
Ovo je impresivno unatoc sta je Microsoft nije objavio skoro niti jednu first-party igru u 2022.
Namjeravam uskoro kupiti series X, imam par pitanja.
Kad su najvece akcije za ultimate pretplatu , Bozic ?
Ako ne cekam akciju , jel jos uvijek najjeftinije kupit preko VPN-a u Turskoj ?
3. Ak neko prodaje a da ima jos garanciju , nek se javi
najjeftinije kaj sam naso novi u HR je 518, dok je u DE 538
Turska, argentina i to je uvik akcija tako da nemas sto cekati
bosscorelli kupi ga s njemackog amazona i miran si sto se tice garancije, oni ne drame previse ko nasi
sto se tice tuske i gamepassa, to ne znam jer se ne opterecujem previse, no miiiislim da bih @prayer mogao znati dali to jos funkcionira
Funcionira, ali ako kupiš 3 godine xbox live gold-a ili kako se sad zove i ideš prebacivati u Ultimate, dobiješ 2 godine game pass-a. Nema više 1/1 kako je prije bilo. Također nema ni upgrade-a za 1$ nego tipa 20$ ili tako nešto.
Definitivno je bolje bilo prije, ali i dalje se za 100-tinjak € može uzeti dvije godine gamepass-a što ti je eto cijena premium Starfield-a.
Brijac moram napravit racun sa nekom fiktivnom adresom u turskoj/argentini ili je dovoljan VPN ?
Probam naći svoj post u kojem sam napisao upute.
Brijac evo izvoli
Napraviš novi (u pravilu bi trebalo radit i na postojećem accountu ako nikad nisi iskoristio promo za Game Pass tipa 1€ za mjesec ili tri mjeseca, ali ono, bolje se ne zezat pa napravit novi acc jer to prolazi sigurno) MS/Xbox account na Germany regiji (radi 1€ promocije za Ultimate upgrade). Pomoću Bear Tunnel VPN-a (upališ VPN na Germany i regaš se na MS stranici). Na stranicama za prodaju keyeva zna biti akcija za 12 mjeseci Xbox Live Golda za Brazil/Tursku regiju. Kupiš to, prebaciš regiju na Brazil/Tursku u Bear Tunnelu i ulogiraš se na redeem.microsoft.com i redeemaš sva tri koda (samo pripazit ako ti ponude 12 mjeseci + još jedan promociju da odbiješ jer možeš imat max 36 mjeseci pa ako prihvatiš jedan extra nećeš moći redeemat zadnji kod) i time dobiješ 36 mjeseci golda. Izlogiraš se, prebaciš Bear Tunnel na Germany, upišeš na Google "Gold upgrade ultimate", otvoriš gore prvu stranicu, ulogiraš se i kupiš taj upgrade za 1€ (ja platio hr karticom iako je germany regija) i tjt, imaš tri godine game pass-a.
- Uređivano
Ker vas jebo pa 4 posta iznad sam to napomenuo.