moschus
Evo da pisem u odgovarajućoj temi, sad nakon sto sam par dana koristio Elite kontroler mogu reći:
1. Ergonomija je vrh, čista 10-tka, kontroler leži u ruci kao da je srastao s njom
2. Gumirane drške su zakon, ništa se ruke ne znoje niti se prašina lovi na njih
3. One dodatne tipke na zadnjoj strani kontrolera su aluminijske , a ne neka jeftina plastika kao sto mi je to znao biti slučaj kod Scuf kontrolera -_-
4. Mogućnosti kustomizacija ne manjka
Jedina zamjerka koju imam je taj software, prvi put kad sam spojio kontroler tražio me da update-am firmware I to sam napravio i nakon toga sam dobio grešku da app ne podržava trenutnu verziju firmware-a od kontrolera i app se ugasi nakon toga. Microsoft naravno na svojim stranicama nema nikakvi korisni info kako riješit problem osim spojit kontroler na Xbox i napravit downgrade firmware-a (preko pc-a Nejde) no međutim ispalo je da je trebalo samo update-at windowse I reinstalirat taj app sa windows store-a, i onda uredno radi i s novim firware-om, ali to sam dokučio sam I izgubio 3 sata na troubleshooting tako da tu MS-u oduzimam bodove.
No sve u svemu vrlo sam zadovoljan s kontrolerom i ne bi ga mijenjao za drugi, rekao sam već u par navrata sto se kontrolera tiče da mi je Xbox najbolji, a s ovim Elite kontrolerom su standard pomakli za još jednu stepenicu gore.