mrcina master_x 29.04.2021. Kad si registrirao konzolu, da li si odabrao za državu HR ili neku u kojoj je xbox podržan?
master_x mrcina Imam Xbox račun još od 2006 god registriran u UK sa fejk adresom.Dosad nije nikada bilo nikakvih problema i sve sam mogu kupovat sa HR karticama na Store-u.Odaberi bilo koju EU podržanu zemlju al pazi jer ako odaberes Austriju/Njemačku sve će ti bit na njemačkome i cjene u €.Meni je jednostavnije bio UK zbog engleskoga iako £ zna ić po tečaju i 8.90kn!
mrcina master_x 😂 I ja također imam account od 2006 ali na US. Ne znam da li da odaberem za državu HR ili da ostavim US??
DarkPunisher Gledam po sloveniji, sluzbenim stranicama, ebayevima, njuskalu...ma svugdje i nema niđe sunce ti poljubim. Ajd nakon cetvrtka cu vjerojatno i prestat trazit 😆
Mustinjo Meni stoji ovo pod order history, još mi nije ništa skinulo, ali ako stvarno dođu oba trebat ću 1 ili 2 zainteresirana kandidata. 🤣
DarkPunisher Doso na poljski idem roknut!! Edit: ma nista...nece mi proc kartica na tom poljskom storu nikako edit: proslo! ajmooo 😃 Grabite dok mozete: https://www.xbox.com/pl-pl/configure/8WJ714N3RBTL
DarkPunisher Stigla masina za 2 dana iz nizozemske A sad cekanje 22h da vidim jel cu ju otpakirat uopce 😆
maximalni DarkPunisher hjoj, nisam nikad uspio završit na najvišoj težini (još davnih dana na PS2). koliko uopće košta Black (ne sjećam se da je na Game Passu)?
DarkPunisher maximalni uf ja sam to španao dan i noć ko klinjo, predobra igra. Na gamepassu je cudo 🙂