Miro slažeš se da ga žena vara? Imaš prst(e) u tome?

Tzereen
    A nisan ja nego @Tuhy
    On prati svaki razvoj po forumu i to iskoristava

Miro pregrmi cetvorku zbog petice, isplati se, a povezane su price

renda
      Prigrmija san na actu 3 san izbrisa i pogleda story ba youtubeu pa cu probati peticu🤣🤣🤣

Jednostavno nemogu vise igrati ako ne ide a toliko drugog ceka da ga odigran a jos kad pogledan sto izlazi u 8 i 9 misecu auuuuu napokon krece ludilo

Flipper potpis na sve, pogotovo ovaj dio za UI i Gamepass. 😀
      Što se kontrolera tiče, DualSense je definitivno puno napredniji, al jebat ga meni je ergonomski bolji ovaj od Xboxa

Flipper kad je kući uz PS5, Switch i PS4 donio i novi Xbox:

Mapa za Forza Horizon 5 !

Ne izgleda mi nešto veća od mape za FH 4.Možda ima samo više ceste za vozit.Al ovaj vulkan izgleda odlično.

master_x
        Bome izgleda duplo manja
        Ali ocekuj cudo od grafike pa cemo zanemariti velicinu mape.

Kod mene se svaki dan forza pali dica igru obozavaju a ja krenem da cu samo nesto viditi i ode par sati da nisan nista napravija nego se samo vozan po mapi

Nexus Da,samo je pitanje po kvadraturi ili broju staza/cesta/puteljka.
        Nadam se i nekoj demo verziji prije nego se isproba full verzija.

ikral Znam,al to je jedna od igara koju kupujem za XSX.Gamepass pretplatu imam za one igre koje namjeravam tu i tamo odigrati.Gamepass tako ionako aktiviram samo kad mislim da ću ga i koristiti a ne da se prisiljavam igrat igre,jer imam osjećaj tada da plaćam nešto što ne koristim/il jako rjetko (tipa mjesečna pretplata na Netflix a na mjesec pogledam 2-3 filma).

6 dana kasnije

Ako postoji još netko zainteresiran za nabavku Series X, ponovo su dostupni od jučer na mall.hr i to po normalnoj cijeni. Status na stranici više nije "Rasprodano" nego "Trenutno nedostupno" i za pretpostaviti je da tracking radi... pa navalite 😃

Joj kak me to nervira, limited i custom dizajni kontrolera.
          Kao da gledaš u njega dok igraš.
          Oboje ga u neki mix, ponekad udre neki znak i eto 100 kn gore na cifru.

Xbox Cloud Gaming dolazi na XONE i XSX/XSS

Xbox Wireless Controller - Forza Horizon 5 Limited Edition

Pitanje
            Za par dana mi istice ultimate pa san uzeo misec dana na cdkeys ali nebi ga bog ukuca
            Ni vpn ne pomaze

Jeli se moue uopce kod ukucati dok pretplata nije istekla?

master_x Stavi si da te obavijeste na email kad bude dostupno

Jesam. I nije mi poslalo mail da ih imaju na stanju. Puka sreća da sam imao stranicu u bookmarku i kad sam provjerio, bilo je na stanju. Nakon što sam naručio više nije bilo dostupno za narudžbu...

mrcina Istina.Tako sam i ja u 6 mj.
                Kad sam ga naručio više nije bio dostupan.To imaju par komada tu i tamo.Kad ti je konzola proizvedena?kod mene je datum 21.5.2021 god.
                Praktički sam dobio 2 tjedna tvornički staru konzolu 😛

Sorcerer Ja sam je registrirao na Xbox.com i traje mi do 25.7.2023 god

master_x 29.04.2021.
                  Kad si registrirao konzolu, da li si odabrao za državu HR ili neku u kojoj je xbox podržan?

mrcina Imam Xbox račun još od 2006 god registriran u UK sa fejk adresom.Dosad nije nikada bilo nikakvih problema i sve sam mogu kupovat sa HR karticama na Store-u.Odaberi bilo koju EU podržanu zemlju al pazi jer ako odaberes Austriju/Njemačku sve će ti bit na njemačkome i cjene u €.Meni je jednostavnije bio UK zbog engleskoga iako £ zna ić po tečaju i 8.90kn!