master_x DarkPunisher Sigurno.samo moraš potrefit i malo češće pratit na njihovome sajtu. Stavi si da te obavijeste na email kad bude dostupno.
mrcina master_x Stavi si da te obavijeste na email kad bude dostupno Jesam. I nije mi poslalo mail da ih imaju na stanju. Puka sreća da sam imao stranicu u bookmarku i kad sam provjerio, bilo je na stanju. Nakon što sam naručio više nije bilo dostupno za narudžbu...
master_x mrcina Istina.Tako sam i ja u 6 mj. Kad sam ga naručio više nije bio dostupan.To imaju par komada tu i tamo.Kad ti je konzola proizvedena?kod mene je datum 21.5.2021 god. Praktički sam dobio 2 tjedna tvornički staru konzolu 😛
mrcina master_x 29.04.2021. Kad si registrirao konzolu, da li si odabrao za državu HR ili neku u kojoj je xbox podržan?
master_x mrcina Imam Xbox račun još od 2006 god registriran u UK sa fejk adresom.Dosad nije nikada bilo nikakvih problema i sve sam mogu kupovat sa HR karticama na Store-u.Odaberi bilo koju EU podržanu zemlju al pazi jer ako odaberes Austriju/Njemačku sve će ti bit na njemačkome i cjene u €.Meni je jednostavnije bio UK zbog engleskoga iako £ zna ić po tečaju i 8.90kn!
mrcina master_x 😂 I ja također imam account od 2006 ali na US. Ne znam da li da odaberem za državu HR ili da ostavim US??
DarkPunisher Gledam po sloveniji, sluzbenim stranicama, ebayevima, njuskalu...ma svugdje i nema niđe sunce ti poljubim. Ajd nakon cetvrtka cu vjerojatno i prestat trazit 😆
Mustinjo Meni stoji ovo pod order history, još mi nije ništa skinulo, ali ako stvarno dođu oba trebat ću 1 ili 2 zainteresirana kandidata. 🤣