Mustinjo Meni stoji ovo pod order history, još mi nije ništa skinulo, ali ako stvarno dođu oba trebat ću 1 ili 2 zainteresirana kandidata. 🤣
DarkPunisher Doso na poljski idem roknut!! Edit: ma nista...nece mi proc kartica na tom poljskom storu nikako edit: proslo! ajmooo 😃 Grabite dok mozete: https://www.xbox.com/pl-pl/configure/8WJ714N3RBTL
DarkPunisher Stigla masina za 2 dana iz nizozemske A sad cekanje 22h da vidim jel cu ju otpakirat uopce 😆
maximalni DarkPunisher hjoj, nisam nikad uspio završit na najvišoj težini (još davnih dana na PS2). koliko uopće košta Black (ne sjećam se da je na Game Passu)?
DarkPunisher maximalni uf ja sam to španao dan i noć ko klinjo, predobra igra. Na gamepassu je cudo 🙂
maximalni Flipper o, krasno! igrat će se, evo samo da Destiny 2 završim, hahahahaha. još uvijek imam original za PS2. <3
Flipper Sad službeno ima više vlasnika Series X-a (na forumu) nego što je bilo ukupno na Xbox One čitavoj generaciji. 😃
mrcina Flipper Sad službeno ima više vlasnika Series X-a (na forumu) nego što je bilo ukupno na Xbox One čitavoj generaciji. 😃 Game Pass će obilježiti ovu generaciju a ekipa sa foruma je to prepoznala. Kad bi konkurencija imala nešto slično sumnjam da bi interes bio ovakav. Xbox je kod nad bio egzotika do dolaska x360 i ostao bi to da M$ nije povukao dobre poteze.
Miro mrcina Je ali sve sto je 360 dobro napravija onaj one je usra i napravija velikj jaz izmedu one i ps4 Ja koji san reka da necu nikad box kupiti vise evo san ga uzeo radi game passa
Tzereen Kupit konzolu zbog game passa mi zvuči čudno. Kao da ću odabrat užasan TV jer na njemu imam besplatan Netflix. A s druge strane imam genijalan TV na kojem se Netflix plaća. Ne znam.
Miro Tzereen Ako kupujes igri koliko i ja pa od toga nek je 30% govno a to sve dode na gamepass za igrati onda stari TV ima jebeno bolju sliku i funkcije od novog TV a. Ali posto je novi TV Sony onda je to i ocekivano govno od TVa
Fenix Tzereen Kupit konzolu zbog game passa mi zvuči čudno. Ja sam pisao kolumne na tu temu i srao po ideji, ali zasad je GP pun pogodak. Ako ništa drugo, poželim barem XSS kupit, podignut game pass i odigrat Black i sve ostale starije igre u boljoj grafici