pravednik Joj kak me to nervira, limited i custom dizajni kontrolera. Kao da gledaš u njega dok igraš. Oboje ga u neki mix, ponekad udre neki znak i eto 100 kn gore na cifru.
Miro Pitanje Za par dana mi istice ultimate pa san uzeo misec dana na cdkeys ali nebi ga bog ukuca Ni vpn ne pomaze Jeli se moue uopce kod ukucati dok pretplata nije istekla?
master_x DarkPunisher Sigurno.samo moraš potrefit i malo češće pratit na njihovome sajtu. Stavi si da te obavijeste na email kad bude dostupno.
mrcina master_x Stavi si da te obavijeste na email kad bude dostupno Jesam. I nije mi poslalo mail da ih imaju na stanju. Puka sreća da sam imao stranicu u bookmarku i kad sam provjerio, bilo je na stanju. Nakon što sam naručio više nije bilo dostupno za narudžbu...
master_x mrcina Istina.Tako sam i ja u 6 mj. Kad sam ga naručio više nije bio dostupan.To imaju par komada tu i tamo.Kad ti je konzola proizvedena?kod mene je datum 21.5.2021 god. Praktički sam dobio 2 tjedna tvornički staru konzolu 😛
mrcina master_x 29.04.2021. Kad si registrirao konzolu, da li si odabrao za državu HR ili neku u kojoj je xbox podržan?