foggy
Pa iskreno crypto me je dobro sluzio, tako da imam neke pare kojenebih imao.
Nemogu reci da su ekstra pare posto ih sad imam ali opet.
Gledam sad, sony imam jel mi vise odgovara, nem problema sa placanjem njihovih first party igara...sve sto sam za sad uzeo me nije bilo skroz ok.

Xbox eskluzive,hmmmmm
Halo mi nikad nije seo,nem pojma zasto...ove onlajn pucacine i sranja nisu za mene a cinimi se da imaju podosta multy igara.
Skyrim i Bethesdin fallout nisu nikako za mene, ali s druge strane hellblade, obsidian, forza,tangoworks itd....to mi vec prija.

Placam ovaj gamepass za pc vec vise od godinu dana, jebes mi sve ako sam dve igre odigrao od pocetka do kraja i nekolicinu probao...do duse sad dolaze vec recimo igre koje mene interesuju.
Necu da kazem da nema dobrih igara ali ja skoro uvek imam nesto da igram.
Imam "ok" Pc, pa uglavnom third party picim tamo ali vrv i taj PC polako pocinje da zaostaje za svim ovim modernim sranjima pa xbox deluje kao ok alternativa.

Daj kupi i meni jedan i reci koliko je shipping 😃 Uplatim ti pare, al' nemoj me zajebat ko' oni iz Libanona. 😃

Flipper iskreno nisam puno stvari slao odavde ali jesam par kutija odece poslao bratu preko njihove poste.
    Sad kolko je sigurno nesto ovako poslat ne znam.
    Ali evo otprilike cene za paket od 6 kg (kontam da je konzola tu negde) plus vrv nesto eksta posto bi se tu jos nabilo.

Nisam gledao UPS I DHL ali kontam da oni deru.
    Plus kako bi to na granici proslo 🙂

P.S. ovo ne znaci da sam pristao na bilo kakvo slanje 🙂

Vidi ovog Flippera ja mu kazen di ima i on cirkuse izvodi.
    Strašno

@Tuhy vracas se na prvo misto

Miro zvao sam lika. Javit će mi se sutra. 🙂

Flipper al' nemoj me zajebat ko' oni iz Libanona

Kad se dogodio taj Libanon? Ja sam na GP došao negdje 2008., ali mi je u magli kao da se sjećam tvoje panike oko tog Xboxa. Ili se varam 😃

Napokon pobrisano i poskidano sto triba i krece pravo igranje, krenuo sa Quantum Breakom za sad vrh od igre

quantum break je i meni super igra, serija je bezveze ali moze se i to pogledati.

daj sansu recore-u igra je stvarno solidna imala je probleme na launchu ali sad su dosta toga popravili, najgore je bilo sto je loading time bio katastrofalno dug a morao si svako malo htio ne htio koristiti. na series x te probleme igra nema.

Nije za mene (stvarno nije), nego pitam za prijatelja. 🙂

Kod nas se može aktivirati ona ponuda za $1 mjesec dana Ultimate Game Passa? Pretpostavljam da treba VPN? Tnx.

Flipper Ne treba VPN, samo adresa podržane zemlje. Ja živim u buckinghamskoj palači.

Tnx guys. Onda ću mu napraviti američki account i to aktivirati.

Flipper ja sam prije nekoliko godina prebacio windowse na UK regiju kako bi napravio UK acc i gamepass i od onda mi tako i ostalo, znaci placam pretplatu u funtama.
            Zanimljivo mi je to da je cijeli Xbox-ov app i Gamepass vec nekoliko mjeseci u potpunosti preveden na HR jeziku, a nisam vidio da itko prica o tome. Ne bi me zacudilo da je MS konacno prepoznao HR lol Treba probat jel daje i kupovinu na nasem storeu bilo konzola ili PC

Jedino što trebaš paziti je da se radi o novom pretplatniku, znači ako je već na tom akauntu bio pretplaćen na gamepass neće ti proći.

Edit. Aha, tek sad vidim da se radi o novom akauntu, nemaš frke u tom slučaju. Šteta samo što trenutno nije aktualna akcija 3mj za 1$/€/£.

Jeli ima di kupiti gamepass za godinu dana nigdi ne nalazim tu opciju, samo pise kojeg dana ce naplatiti 12 funta za sljedeci misec.

Svako toliko ti ponude 3 mj za 1$ sve ako si već i imao pretplatu. Zato imam nekoliko accounta, kad istekne pretplata otvorim na drugom i tako u krug. Igram stalno na jednom ofc.

Najjeftinija metoda je pravljene novoga računa svaki mjesec dana i imaš gamepass za 12 funti na godinu dana s time ako je svaki račun po 1funtu za Gamepass.A sve te igre igram na svojem glavnome računu.