Flipper al' nemoj me zajebat ko' oni iz Libanona

Kad se dogodio taj Libanon? Ja sam na GP došao negdje 2008., ali mi je u magli kao da se sjećam tvoje panike oko tog Xboxa. Ili se varam 😃

Napokon pobrisano i poskidano sto triba i krece pravo igranje, krenuo sa Quantum Breakom za sad vrh od igre

quantum break je i meni super igra, serija je bezveze ali moze se i to pogledati.

daj sansu recore-u igra je stvarno solidna imala je probleme na launchu ali sad su dosta toga popravili, najgore je bilo sto je loading time bio katastrofalno dug a morao si svako malo htio ne htio koristiti. na series x te probleme igra nema.

Nije za mene (stvarno nije), nego pitam za prijatelja. 🙂

Kod nas se može aktivirati ona ponuda za $1 mjesec dana Ultimate Game Passa? Pretpostavljam da treba VPN? Tnx.

Flipper Ne treba VPN, samo adresa podržane zemlje. Ja živim u buckinghamskoj palači.

Tnx guys. Onda ću mu napraviti američki account i to aktivirati.

Flipper ja sam prije nekoliko godina prebacio windowse na UK regiju kako bi napravio UK acc i gamepass i od onda mi tako i ostalo, znaci placam pretplatu u funtama.
        Zanimljivo mi je to da je cijeli Xbox-ov app i Gamepass vec nekoliko mjeseci u potpunosti preveden na HR jeziku, a nisam vidio da itko prica o tome. Ne bi me zacudilo da je MS konacno prepoznao HR lol Treba probat jel daje i kupovinu na nasem storeu bilo konzola ili PC

Jedino što trebaš paziti je da se radi o novom pretplatniku, znači ako je već na tom akauntu bio pretplaćen na gamepass neće ti proći.

Edit. Aha, tek sad vidim da se radi o novom akauntu, nemaš frke u tom slučaju. Šteta samo što trenutno nije aktualna akcija 3mj za 1$/€/£.

Jeli ima di kupiti gamepass za godinu dana nigdi ne nalazim tu opciju, samo pise kojeg dana ce naplatiti 12 funta za sljedeci misec.

Svako toliko ti ponude 3 mj za 1$ sve ako si već i imao pretplatu. Zato imam nekoliko accounta, kad istekne pretplata otvorim na drugom i tako u krug. Igram stalno na jednom ofc.

Najjeftinija metoda je pravljene novoga računa svaki mjesec dana i imaš gamepass za 12 funti na godinu dana s time ako je svaki račun po 1funtu za Gamepass.A sve te igre igram na svojem glavnome računu.

buz Varamo ih jer nas nisu podržali i tako u krug.

Igramo jeftinije na Xbox nego kad smo kupovali pirate po 40 kn.

buz To nije varanje, to je snalaženje.