Maloprije bio dostupan na mall.hru
Xbox Series X
Nije bio. Gledam ja.
Flippere nema mene sad trazu drugu zrtvu za prcanje a ti si prvi na spisku.
Nakon par dana druzenja sa konzolom jako san zadovoljan, ne cuje se a i puno manja je nego sto san mislija iskreno lipo mi izgleda a zapakirana je prvoklasno jos bolji unboxing nisan ima.
Kretanje kroz menije i brzina ulaska u igre je ipak malo sporija od PS5, isto tako menijevi su previse komplicirani. Kontroler od Sonya mi je bolji.
Ono sto se odma vidi da vise pozornosti daju igrama koje nisu za x konzolu, mali je pokrenuo Banjo K koji je za 360 i moran priznati da jako dobro izleda igra bolje nego neki remasteri a nije remasterana.
To mi je najbolje, imaju perfektni backward compatibility, neke igre se čak boostaju do 1080p ili 4k nativni.
60 frejma.
U svakoj ide AF filter x16 automatski bez patcha.
Evo sad nakon jos malo duzeg druzenja sa konzolom ovo je moj zakljucak.
Trenutno kad nema igri ako si ps4 gamer bolje je kupiti xbox x i gamepass nego ps5, ali ako si xbox one gamer bolje je kupiti ps5 i ps plus.
Gamepass je šou ali ako si gamer koji igra dosta toga onda si dosta toga i odigrao vec, na gamepassu je tona vrhunskih indijanaca koje sam ja recimo odigra na ps platformi ali isto tako sad san imao mogucnost provati dosta indijanaca koje sam mislio kupiti ali san pretpostavljao da mi se nece sviditi i bio sam u pravu ali kako nema igri njih bi uzeo na ps5 i bacio lovu.
Mislin da san u ovih par dana uštedio preko 1000kn igri koje bi uzeo na ps5 i nebi odigrao jer mi se nebi svidilo.
Evo sad san lagano u ciscenju gluparija i mislin da cu doci do nekih 20 igri koje su top plus sve ovo sto stize u buducnosti na game pass me jako zanima.
Girsi, Halo, Ascent, Ori, Forza, Flight, Medium, Octopath, Cris, Man of Madean, Falconeer, Quantum, Streets of Rage blizimo se uživanciji.
Evo vam preporuke indijanaca koje san nazalost vec odigra
Children of Morta
Dead Cells
My Time at Portia
Spiritfarer
Ovo vam je pod obavezno.
Evo konacno se pijavio Xbox series x po nekoj normalnijoj centi (520€).
Ja sedim na plazi, suncam se...I sve me svrbi da ga maknem....bolje da skocim u more.
AbelKOsMos Di to?
DarkPunisher
Malta
AbelKOsMos A jbt, posalji ovdje jednog xD
DarkPunisher Kontam da neb puno ni kostalo
AbelKOsMos Jedini minus je minus na racunu.
foggy
Pa iskreno crypto me je dobro sluzio, tako da imam neke pare kojenebih imao.
Nemogu reci da su ekstra pare posto ih sad imam ali opet.
Gledam sad, sony imam jel mi vise odgovara, nem problema sa placanjem njihovih first party igara...sve sto sam za sad uzeo me nije bilo skroz ok.
Xbox eskluzive,hmmmmm
Halo mi nikad nije seo,nem pojma zasto...ove onlajn pucacine i sranja nisu za mene a cinimi se da imaju podosta multy igara.
Skyrim i Bethesdin fallout nisu nikako za mene, ali s druge strane hellblade, obsidian, forza,tangoworks itd....to mi vec prija.
Placam ovaj gamepass za pc vec vise od godinu dana, jebes mi sve ako sam dve igre odigrao od pocetka do kraja i nekolicinu probao...do duse sad dolaze vec recimo igre koje mene interesuju.
Necu da kazem da nema dobrih igara ali ja skoro uvek imam nesto da igram.
Imam "ok" Pc, pa uglavnom third party picim tamo ali vrv i taj PC polako pocinje da zaostaje za svim ovim modernim sranjima pa xbox deluje kao ok alternativa.
Daj kupi i meni jedan i reci koliko je shipping Uplatim ti pare, al' nemoj me zajebat ko' oni iz Libanona.
- Uređivano
Flipper iskreno nisam puno stvari slao odavde ali jesam par kutija odece poslao bratu preko njihove poste.
Sad kolko je sigurno nesto ovako poslat ne znam.
Ali evo otprilike cene za paket od 6 kg (kontam da je konzola tu negde) plus vrv nesto eksta posto bi se tu jos nabilo.
Nisam gledao UPS I DHL ali kontam da oni deru.
Plus kako bi to na granici proslo
P.S. ovo ne znaci da sam pristao na bilo kakvo slanje
Napokon pobrisano i poskidano sto triba i krece pravo igranje, krenuo sa Quantum Breakom za sad vrh od igre
quantum break je i meni super igra, serija je bezveze ali moze se i to pogledati.
daj sansu recore-u igra je stvarno solidna imala je probleme na launchu ali sad su dosta toga popravili, najgore je bilo sto je loading time bio katastrofalno dug a morao si svako malo htio ne htio koristiti. na series x te probleme igra nema.