Flipper ja sam prije nekoliko godina prebacio windowse na UK regiju kako bi napravio UK acc i gamepass i od onda mi tako i ostalo, znaci placam pretplatu u funtama.
Zanimljivo mi je to da je cijeli Xbox-ov app i Gamepass vec nekoliko mjeseci u potpunosti preveden na HR jeziku, a nisam vidio da itko prica o tome. Ne bi me zacudilo da je MS konacno prepoznao HR lol Treba probat jel daje i kupovinu na nasem storeu bilo konzola ili PC
Xbox Series X
- Uređivano
Jedino što trebaš paziti je da se radi o novom pretplatniku, znači ako je već na tom akauntu bio pretplaćen na gamepass neće ti proći.
Edit. Aha, tek sad vidim da se radi o novom akauntu, nemaš frke u tom slučaju. Šteta samo što trenutno nije aktualna akcija 3mj za 1$/€/£.
Jeli ima di kupiti gamepass za godinu dana nigdi ne nalazim tu opciju, samo pise kojeg dana ce naplatiti 12 funta za sljedeci misec.
Svako toliko ti ponude 3 mj za 1$ sve ako si već i imao pretplatu. Zato imam nekoliko accounta, kad istekne pretplata otvorim na drugom i tako u krug. Igram stalno na jednom ofc.
- Uređivano
Miro ima - https://www.allkeyshop.com/blog/buy-xbox-game-pass-ultimate-cd-key-compare-prices/
ali puno je jeftinija metoda konvertiranje live golda u ultimate
Najjeftinija metoda je pravljene novoga računa svaki mjesec dana i imaš gamepass za 12 funti na godinu dana s time ako je svaki račun po 1funtu za Gamepass.A sve te igre igram na svojem glavnome računu.
I onda se čudite što HR nije podržana, a varate ih.
Igramo jeftinije na Xbox nego kad smo kupovali pirate po 40 kn.
Op op, sve nas je više. Čestitam na prinovi!
Nakon malo druženja par zapažanja:
- Konzola je mala zapravo i izgleda kao beba spram PS5
- Jako je tiha, nečujna i sexy
- UI je brz, ali ni blizu praktičan kao PS5
- Gamepad je OK, ali DualSense je liga iznad
- Quick Resume je genijalna opcija
- Game Pass je kao da imam pirate - toliko toga ima za igrati da ne znam što i kako prije. Kao kad dijete pustite u trgovinu najfinijih slatkiša, pa bi sve pojeo, a ne može.
- Najbolja stvar - Dolby Atmos je čudo. Imam Dolby Atmos soundbar i tek sad vidim što može. Stvarno se čuje razlika u odnos na DD ili DTS.
- Žena vjerojatno ima ljubavnika jer nije ništa prigovarala što sam ono malo neke ušteđevine spiskao na konzolu.
Sa svime se slažem
Ja jucer zavrsija Quantum Breka genijalna igra ali recimo bolji mi je gameplay u Controlu. A prica je top nadam se nastavku jer je dosta toga ostalo u zraku.
Krenu na Girse 4 i iskreno nikako me primiti igra davno san igra prva 3 nastavka i bili su mi odlicni ali ovo nekako ne liga
- Uređivano
https://www.njuskalo.hr/xbox-ostalo/xbox-series-x-oglas-35202897
Izgleda dosta primamljivo ako je legit
Hellblade dobio upgrade
Flipper kad je kući uz PS5, Switch i PS4 donio i novi Xbox:
Rekli su da je 50% veća od one iz FH4.
ikral Znam,al to je jedna od igara koju kupujem za XSX.Gamepass pretplatu imam za one igre koje namjeravam tu i tamo odigrati.Gamepass tako ionako aktiviram samo kad mislim da ću ga i koristiti a ne da se prisiljavam igrat igre,jer imam osjećaj tada da plaćam nešto što ne koristim/il jako rjetko (tipa mjesečna pretplata na Netflix a na mjesec pogledam 2-3 filma).
Ako postoji još netko zainteresiran za nabavku Series X, ponovo su dostupni od jučer na mall.hr i to po normalnoj cijeni. Status na stranici više nije "Rasprodano" nego "Trenutno nedostupno" i za pretpostaviti je da tracking radi... pa navalite
Joj kak me to nervira, limited i custom dizajni kontrolera.
Kao da gledaš u njega dok igraš.
Oboje ga u neki mix, ponekad udre neki znak i eto 100 kn gore na cifru.