Flip će te uputiti da si naručiš Xbox iz Libanona. Ako boga znaš, ne čini to.

Ali kako je tanka granica izmedu ljubavi i mrznje
Juce san ga mrzija a danas smo najbolji bolji mi je i od @Tuhy a

Pitanje je ima li @Flipper automatski cjepač drva.

Jebote znaci ako me pukne da hocu taj SexBox, moram prvo zvat Flippera i ostavit 200 komentara tu pa ga mozda bude? Jebale ih te nestasice, nekad sam zaletio u prvu trgovinu i kupio sta sam htio, jos sam mogao uzet modificiranu konzolu po zelji.

Samo se vi zajebavajte tu je nikla ljubav i prijateljstvo za cili zivot.
    Evo da se sad zenin za kuma bi ga zvao a on bi vjerovatno za poklon donio xbox series x

Jbte, brže su u Sancti plejku dobivali...

Sada se rugate, no Miro će pokrenuti novi trend na forumu gdje hejtatamo Playstation i isprobavamo indijance na Game Passu.

Deadwalker Ma vec svi sve hejtaju pa je ova pustolovina vrlo radosno evanđelje po Miri i njegov krizni put do Gamepassa na konzoli.

Deadwalker Koliko sam tih indijanaca već isprobao. . . po minutu i pol (dok se učita prvi screen).

DarkPunisher
      Ne spominji ga kako radi zadnje dane isusa ti, a jucer cheateri ej popizdija san.
      Baš odvratno za igrati

Miro Kakvo je stanje, ima li kakvih xboxeva, zna li se sto?

foggy
          Jos u fazi cekanja
          Vjerovatno ce prvi dobiti gamershop za 4500pa cu kupiti a kad kupin biti ce svugdi za 3800

renda
            To znan ali me ta konzola ne zanima samo x serija.

Ta sranja koja ti igraš je dosta i Series S.

Svaki put kad vidim post ovdje mislim da je SeX došao na Mall, ali ništa. Valjda će doći nekad.

buz
                Nisan bogat da kupujen jeftino

Flipper
                Iskreno mislin da nece tako skoro, pratimo slovenca

Pomolim se svaku vecer prije spavanja da jedan X za Miru osvane iduce jutro.