Jbte, brže su u Sancti plejku dobivali...

Sada se rugate, no Miro će pokrenuti novi trend na forumu gdje hejtatamo Playstation i isprobavamo indijance na Game Passu.

Deadwalker Ma vec svi sve hejtaju pa je ova pustolovina vrlo radosno evanđelje po Miri i njegov krizni put do Gamepassa na konzoli.

Deadwalker Koliko sam tih indijanaca već isprobao. . . po minutu i pol (dok se učita prvi screen).

DarkPunisher
    Ne spominji ga kako radi zadnje dane isusa ti, a jucer cheateri ej popizdija san.
    Baš odvratno za igrati

Miro Kakvo je stanje, ima li kakvih xboxeva, zna li se sto?

foggy
        Jos u fazi cekanja
        Vjerovatno ce prvi dobiti gamershop za 4500pa cu kupiti a kad kupin biti ce svugdi za 3800

renda
          To znan ali me ta konzola ne zanima samo x serija.

Ta sranja koja ti igraš je dosta i Series S.

Svaki put kad vidim post ovdje mislim da je SeX došao na Mall, ali ništa. Valjda će doći nekad.

buz
              Nisan bogat da kupujen jeftino

Flipper
              Iskreno mislin da nece tako skoro, pratimo slovenca

Pomolim se svaku vecer prije spavanja da jedan X za Miru osvane iduce jutro.

foggy
                Ima za 4700 ali nedan toliko
                Ici cu do 4500 ako triba ali dalje ne

200kn ostaje za 5kg ramsteka

a za vraga gledam zadnji puta na amazonu bilo 09.07., bilo je cesce svakako prije par tjedana.

Miro Ici cu do 4500 ako triba ali dalje ne

Lijepo ti reko neki dan... Epilator za gospođu, bit će i tebi bolje dok ćeš ubadat, neće te ništa pikat dolje.

Makita za tebe da nekog kurca napraviš doma i da se makneš od tih igrica.

Ispod 4500, kak si i reko ❤️

Tuhy
                    Po meni ovo je baš set za tebe.
                    Epilatorom maknes dlake sa guze a sa makitom zavidas dilda na zid.

Dlaka na tom mjestu nema još otkad sam ono prenoćio kod tebe...

Giphy - Zach Galifianakis Flirting GIF

Tuhy
                      Lipo san ti reka da brener sve skida a nisi virova