Flipper

Neman blage veze sad san sjeo u dizalicu tesko da ista i vidin do veceras.

Neznan jeli je i prije mall slao mail da micu konzolu sa pracenja ako jest onda ima nade ako je ovo nesto novo onda u kurac

Evo Miro još jedan razlog za nabavku konzole. 😁

Flipper

Je vidija san super igra izgleda, a samo cekan di prvo konzola dode uziman pa pravo i dao 600kn vise u gamershopu neda mi se cekati.

Miro ako uzmes konzolu prestace i ova divna avantura, budi drug...nemoj nam to uskratiti <3

Dosao sam po dnevnu dozu Mirinog shopinga. Nije napeto kao jucer, ali uzburkava se, osjetim.

Evo onda izvjestaj
    Zvao sam edigital javila se ona sekretarica, gamershop kaze da uzimaju po naruđbi pa triba cekati, pa san dobio link da slovenci imaju ali na kraju nemaju.
    Pa san se sitija da na mobitelu iman broj od Flippera pa san i njega nazva da provjeri kod slovenaca...i tako

Nakon kontaktiranja Flippera, drago mi je što vas sve mogu obavijestiti da je uspio uloviti Xbox

360

Fico
      A iman vec 360

Samo sad iman i đoker zovi Flippera vec san ga stavija na brzo biranje

Flip će te uputiti da si naručiš Xbox iz Libanona. Ako boga znaš, ne čini to.

Ali kako je tanka granica izmedu ljubavi i mrznje
      Juce san ga mrzija a danas smo najbolji bolji mi je i od @Tuhy a

Pitanje je ima li @Flipper automatski cjepač drva.

Jebote znaci ako me pukne da hocu taj SexBox, moram prvo zvat Flippera i ostavit 200 komentara tu pa ga mozda bude? Jebale ih te nestasice, nekad sam zaletio u prvu trgovinu i kupio sta sam htio, jos sam mogao uzet modificiranu konzolu po zelji.

Samo se vi zajebavajte tu je nikla ljubav i prijateljstvo za cili zivot.
        Evo da se sad zenin za kuma bi ga zvao a on bi vjerovatno za poklon donio xbox series x

Jbte, brže su u Sancti plejku dobivali...

Sada se rugate, no Miro će pokrenuti novi trend na forumu gdje hejtatamo Playstation i isprobavamo indijance na Game Passu.

Deadwalker Ma vec svi sve hejtaju pa je ova pustolovina vrlo radosno evanđelje po Miri i njegov krizni put do Gamepassa na konzoli.

Deadwalker Koliko sam tih indijanaca već isprobao. . . po minutu i pol (dok se učita prvi screen).

DarkPunisher
          Ne spominji ga kako radi zadnje dane isusa ti, a jucer cheateri ej popizdija san.
          Baš odvratno za igrati