Ta sranja koja ti igraš je dosta i Series S.
Xbox Series X
Svaki put kad vidim post ovdje mislim da je SeX došao na Mall, ali ništa. Valjda će doći nekad.
Pomolim se svaku vecer prije spavanja da jedan X za Miru osvane iduce jutro.
a za vraga gledam zadnji puta na amazonu bilo 09.07., bilo je cesce svakako prije par tjedana.
DarkPunisher Znas da je kriticno kad i ja imam taj tag dok igram s njim. Najveca sam mu potpora
Doso upravo s posla, odma ovu temu proveravam da vidim sta se desava.
Vidim nista od xbox-a jos uvek.
Krivo mi ali sa osmehom
Ma ovaj Xbox series X je kao korona vidija si da neki imaju pa virujes da imaju a mozda i lazu da imaju, ti je nikako uzivo viditi....
Ma Beroš jeben te u guzu ti mi je xbox
@Miro
https://www.bolha.com/?ctl=search_ads&keywords=Xbox+Series+X
Vidi malo po Sloveniji, Bolha je kao nas Njuskalo, ima nesto zapakiranih, samo jebiga, znas kak je od nekog uzet.
Postoji rješenje:
foggy
Ma da zajebano je tako od nekoga uzeti a jos preko granice nebi se sa time igrao.
Playgame.si bi trebao brzo dobiti, gamershop je u dolasku a edigital ga ima pa cu drugi tjedan viditi sto i di.
Ali na kraju mozda je i ovo opet @Flipper ovo igranje sa photoshopom da mu nebi uzeo konzolu ispred nosa.
weky
Tebe i ne zanima i uzimas je samo da ja i Flipper nebi.
Heat
Prekrasno rjesenje, neka Flipper tako rjesi onda
Nije ovaj put Photoshop. Imaš na Mallu odgovor. Pored Mišljenja korisnika, ima Saznaj više informacija.
- Uređivano
Inače svaki uređaj a pogotovo Xbox ima 24 mjeseca jamstvo u EU.
Ovaj piše 12, mall.hr 12, gamershop mislim isto 12
Znači trgovine muljaju a tak i tak se šalje Microsoftu uvijek.
Svaki kupljeni preko Microsofta ima 24 mjeseca jamstva vezano za serijski broj.
@Miro
Gamershop nije zastupnik Xboxa, samo ih eto uvoze i prodaju. Ne postoji službeni servis za Xbox brand u HR.
Ako ti rikne svejedno je, svaki ide van u Nizozemsku, jedino ako su dobre volje i daju ti drugi.
Ali Xbox je generalno kvalitetna stvar i vjerojatnost da se pokvari je izuzetno mala. Najbolje je kupiti preko Microsoft Poland.
Ako sutra dobijem na lotu, sve ću pare dat na Xboxe u svim zemljama u okolici da mu agoniju produžim za još koji dan.
Bice jebeno trgovinama koje imaju svega 5 primjeraka u svijetu u slobodnoj prodaji, kad im buz uleti s jackpotom i razmjerno potrosi sve pare kak je reko.
- Uređivano
Ispred Mirine kuće ću ih batom potući jednog po jednog. A jednog ću zavezat za auto i vući gore dolje po ulici cijeli dan.
Sta je ovo? Uhvatim 5 minuta vremena na poslu, a ovdje ni jedan post. Razočaranje.
- Uređivano
ULTIMATE GAME Sale - https://www.xbox.com/en-GB/promotions/sales/ultimate-game-sale
Popusti na igre za onih par nas šta imaju bilo koji Xbox i oni koji ga pokušavaju kupit.
master_x Miru baš nejde i nejde , doklen više
bosscorelli ako je suditi po ovome na stolu njemu ide i vise nego dobro
Garrus_V haha ma dobro , to se ja nadovezujem na xbox sex avanturu