Ta sranja koja ti igraš je dosta i Series S.

Svaki put kad vidim post ovdje mislim da je SeX došao na Mall, ali ništa. Valjda će doći nekad.

buz
      Nisan bogat da kupujen jeftino

Flipper
      Iskreno mislin da nece tako skoro, pratimo slovenca

Pomolim se svaku vecer prije spavanja da jedan X za Miru osvane iduce jutro.

foggy
        Ima za 4700 ali nedan toliko
        Ici cu do 4500 ako triba ali dalje ne

200kn ostaje za 5kg ramsteka

a za vraga gledam zadnji puta na amazonu bilo 09.07., bilo je cesce svakako prije par tjedana.

Miro Ici cu do 4500 ako triba ali dalje ne

Lijepo ti reko neki dan... Epilator za gospođu, bit će i tebi bolje dok ćeš ubadat, neće te ništa pikat dolje.

Makita za tebe da nekog kurca napraviš doma i da se makneš od tih igrica.

Ispod 4500, kak si i reko ❤️

Tuhy
            Po meni ovo je baš set za tebe.
            Epilatorom maknes dlake sa guze a sa makitom zavidas dilda na zid.

Dlaka na tom mjestu nema još otkad sam ono prenoćio kod tebe...

Giphy - Zach Galifianakis Flirting GIF

Tuhy
              Lipo san ti reka da brener sve skida a nisi virova

DarkPunisher Znas da je kriticno kad i ja imam taj tag dok igram s njim. Najveca sam mu potpora 😆

Doso upravo s posla, odma ovu temu proveravam da vidim sta se desava.
              Vidim nista od xbox-a jos uvek.
              Krivo mi ali sa osmehom 🙂

Miro svako jutro kad upali sve moguće gaming webshopove:

Giphy - GIF by KK Zadar

Ma ovaj Xbox series X je kao korona vidija si da neki imaju pa virujes da imaju a mozda i lazu da imaju, ti je nikako uzivo viditi....
              Ma Beroš jeben te u guzu ti mi je xbox

@Miro Mall.hr neće do daljnjega imati Xbox Series X. Vidi odgovor.

Flipper
                E jebati ga
                Cim dode na gamershop ako ne dode nigdi drugo ja uziman tamo, ne ceka mi se

foggy
                Ma da zajebano je tako od nekoga uzeti a jos preko granice nebi se sa time igrao.
                Playgame.si bi trebao brzo dobiti, gamershop je u dolasku a edigital ga ima pa cu drugi tjedan viditi sto i di.

Ali na kraju mozda je i ovo opet @Flipper ovo igranje sa photoshopom🤣🤣 da mu nebi uzeo konzolu ispred nosa.

weky
                Tebe i ne zanima i uzimas je samo da ja i Flipper nebi.

Heat
                Prekrasno rjesenje, neka Flipper tako rjesi onda

Nije ovaj put Photoshop. Imaš na Mallu odgovor. Pored Mišljenja korisnika, ima Saznaj više informacija. 🙂

Miro Možda da nađeš Slovenskog Pravednika, trazi "Pravični" ako ima neki.

Miro Ali bolje uzeti neodprt nego neotvoren.

weky

Inače svaki uređaj a pogotovo Xbox ima 24 mjeseca jamstvo u EU.

Ovaj piše 12, mall.hr 12, gamershop mislim isto 12
                      Znači trgovine muljaju a tak i tak se šalje Microsoftu uvijek.

Svaki kupljeni preko Microsofta ima 24 mjeseca jamstva vezano za serijski broj.

@Miro
                      Gamershop nije zastupnik Xboxa, samo ih eto uvoze i prodaju. Ne postoji službeni servis za Xbox brand u HR.
                      Ako ti rikne svejedno je, svaki ide van u Nizozemsku, jedino ako su dobre volje i daju ti drugi.

Ali Xbox je generalno kvalitetna stvar i vjerojatnost da se pokvari je izuzetno mala. Najbolje je kupiti preko Microsoft Poland.

pravednik
                        Ma znan to ali lakse mi je dati je u ducan reci crka je nego sa njuskalom se zajebavati i konzolom kupljenom vani

Da si mi se ranije javio Miro mogli smo nešto dogovoriti...

Ako sutra dobijem na lotu, sve ću pare dat na Xboxe u svim zemljama u okolici da mu agoniju produžim za još koji dan.

Bice jebeno trgovinama koje imaju svega 5 primjeraka u svijetu u slobodnoj prodaji, kad im buz uleti s jackpotom i razmjerno potrosi sve pare kak je reko.

Ispred Mirine kuće ću ih batom potući jednog po jednog. A jednog ću zavezat za auto i vući gore dolje po ulici cijeli dan.

Sta je ovo? Uhvatim 5 minuta vremena na poslu, a ovdje ni jedan post. Razočaranje.

A jebiga u gužvi san