Evo, da ne bi bilo da @weky misli da ga stalno hejtam, baš mi je uljepšao dan onom Big Quit temom. Fino se raspravlja i može se dosta naučiti iz različitih perspektiva.

Post je zanimljivo poceo ali kod zuje sam ga potpuno izgubio.

Inače u tim lokalnim trgovinama ima velik izbor piva lol. Imaš žuju, karlovačko i neka treća, još gora. Ako pitaš za IPU, stera te u rodno mjesto.

Evo weky me insipirao pa ukratko - ono što mi je uljepšalo dan/tjedan je prisilni godišnji ordered by doktorica jer sam pretjerao u svim mogućim pogledima i generalno sjebao zdravlje. Kao, smijem raditi 1h dnevno idući 10-ak dana, samo najnužnije stvari.

Jučer 3h, danas 4h posla. U dva dana ispraznio bateriju laptopa, evo puni se:

Do kraja tjedna bit ću na standardnih 14h dnevno 😃

Na pozitivnu stranu, piva je također hladna, ne baš neko fancy izdanje. Moja gospođa me i dalje trpi, imam najbolju ekipu na poslu koja daje 120% od sebe i nikada toliko sijedih na mojoj glavi.

Život je dobar.
(koliko može biti kraj svih sranja koja se događaju u blizini)

Živjeli (također)!

Još nikaj mi nije uljepšalo ali bude sad navečer kad napravim palačinkice, njam, njam.

weky tu i tamo treba prerezati s dobrim zidarskim lagerom. Život se ionako svodi na građevinu u svim mogućim oblicima.

chono tnx 😃 Bavim se marketingom / PR-om + razvijam s dragom još par poslovnih ideja istovremeno + borim se državom, lošim bankovnim aplikacijama i ljudskom glupošću, ponajviše svojom. Ukratko.

24 dana kasnije

buz Postao sam tata, idem sad lokati!!!!

Čestitke mami, tati i cijeloj obitelji i familiji!!!!!

Jel to prvo dijete ili je netko dobio bracu/seku?

buz Postao sam tata, idem sad lokati

čestitam tebi i tvojoj boljoj polovici i nemoj se previše nalokati da nebi zaboravil da si postao tata i da imaš ženu!

buz čestitke Buz. Proslavi dobro i ako je sin obavezno ga Hesus ili Isus nazovi.