Za sada još ništa nije uljepšalo moj dan.... a kako ide, čini se da i neće..... hahahaha
Što vam je uljepšalo dan?
A ne, ne.... onda ne bi napisao drugi dio rečenice.... jel dečki igraju odlično, i iako nas čekaju velika iskušenja do kraja sezone, naredat ćemo toliko pobjeda da će se i Chelsea prestići na tablici....
A ti jedni mučki provokatoru, odi u Međugorje poklonit se svom Guru, od koga si i naučio ovakve spletke
Mačja hrana felix jelly na popustu u konzumu
Umjesto 400 kuna, platila sam vrećice 360!
oxi poskupilo otkako sam prestao narucivat robu za njih iz madjarske huehue
yakuza_stinger nije nije, pakiranje 4 vrećice obično dođe 15.99, a sad vidim na računu da sam za 28 vrećica platila 360 i nešto sitno!
Veselje neviđeno bez sarkazma.
- Uređivano
Upravo sam se vratio iz trgovine.
Ovih dana radim od kuće. Niti imam kakvih bitnih sastanaka, a i kad sam zadnji put bio u firmi, pričalo se nešto o redovitom godišnjem održavanju klimatizacijog sustava, pa gase HAVC, čiste, propuhivaju. Rekoh, što mi fali doma, ionako je ponedjeljak.
Kako to obično biva, kad si u toplini svog doma, vrijede neka druga pravila i norme kodeksa oblačenja. Radim u trenirci, standardno neka promo maraton majica kratkih rukava - Samsung Run 2013 ili slična, neobrijan i upitno polumasne kose, razbarušene od slušalica. Nakon što sam pojeo rebrica koja se slowcookaju satima, odlučim sve dovšiti jednim hladnim pivom. Dan je sunčan i spor, pa mi se to čini kao savršen odgovor na sve.
Ali, kriva računica. Ipak nije ostalo više ni jedno. Frižider je prazan po pitanju hmelja. Sve je otišlo još za vikend.
Ništa, svejedno i dalje imam isti plan. Ne bilo mi teško, bacim kožnjak na pleća i odem do male lokalne trgovine, baš onakve kakvu svi imamo u kvartu. Ponesem dvije prazne boce u zgužvanoj staroj vrećici od Plodina, da me ne gnjave za kauciju. Dovučem se, kad ono, nova prodavačica, pristojna starija prosjeda gospođa koju usputno pozdravim.
Odvučem se do hladnjaka i izvučem dvije Žuje s kraja, da budu ledeno hladne, pa bez ičeg drugog, krenem prema blagajni.
Dve pivice. Bude to sve gospon? TO VAM JE ZA OVDJE?
Š-š-šta? Aha, ne, za doma mi je.
U trenutku sam shvatio da je draga žena, nova prodavačica, pomislila da sam lokalni alkić koji će ih slistiti pred trgovinom. Još ne poznaje lokalce. Koliko je malo potrebno do dna. I koliko "odijelo" čini čovjeka.
Živili! Pas mater.
- Uređivano
To ti je zbog te mrzle fensi pišaline koju piješ
Rezana je. Ima bar dvije ocjene više.
Post je zanimljivo poceo ali kod zuje sam ga potpuno izgubio.
Inače u tim lokalnim trgovinama ima velik izbor piva lol. Imaš žuju, karlovačko i neka treća, još gora. Ako pitaš za IPU, stera te u rodno mjesto.
- Uređivano
Evo weky me insipirao pa ukratko - ono što mi je uljepšalo dan/tjedan je prisilni godišnji ordered by doktorica jer sam pretjerao u svim mogućim pogledima i generalno sjebao zdravlje. Kao, smijem raditi 1h dnevno idući 10-ak dana, samo najnužnije stvari.
Jučer 3h, danas 4h posla. U dva dana ispraznio bateriju laptopa, evo puni se:
Do kraja tjedna bit ću na standardnih 14h dnevno
Na pozitivnu stranu, piva je također hladna, ne baš neko fancy izdanje. Moja gospođa me i dalje trpi, imam najbolju ekipu na poslu koja daje 120% od sebe i nikada toliko sijedih na mojoj glavi.
Život je dobar.
(koliko može biti kraj svih sranja koja se događaju u blizini)
Živjeli (također)!
Još nikaj mi nije uljepšalo ali bude sad navečer kad napravim palačinkice, njam, njam.
Deadwalker lepa ti je grafa
Nego, sto radis da zaradis za zivot? Cime se bavis?