Skellington Mama me ovaj put ošišala bez greške zbog koje sam inače prosli put osto skoro ćelav ;D mama
Cole Svaka cast,ja se ne kupam ako je ispod 27,a bogami i onda kukam kak je hladno. Prije 3 tjedna sam se okupao i još dan danas ne osjećam noge kolko sam se smrznuo. To mi je doslovce najgora vrsta ljudi. :
Heat Najeo se lignji na žaru, happiness achieved :)Sad sam skonto da nikad u životu nisam proba lignje.
fireman Sa sirom je sirnica ili pita od sira, a burek je samo s mesom. Kralj. Sve su pite pitice, samo burek pitac kaže jedna izreka. Sent from my S5 using Tapatalk
Solid_Snake Jel sa sirom? :Zna se šta je burek. :Ali umjesto da pitate kakva mu je kćerka vi se oko bureka raspravljate... :
Cole Sa sirom je sirnica ili pita od sira, a burek je samo s mesom. Kralj. Sve su pite pitice, samo burek pitac kaže jedna izreka. Sent from my S5 using Tapatalk :
zontra Danas doznao da frend s faksa (Dalmos ) ima samo stan za sebe. Mislim da je jasno zasto je ovo dobra vijest :
Solid_Snake Danas doznao da frend s faksa (Dalmos ) ima samo stan za sebe. Mislim da je jasno zasto je ovo dobra vijest :
Matador Danas doznao da frend s faksa (Dalmos ) ima samo stan za sebe. Mislim da je jasno zasto je ovo dobra vijest :PS GAYming night(s)?