Po prvi put ikad prešli milijun posjeta u 30 dana. I to usred ljeta

Supruga otišla na koncert s frendicama, mali zaspao, a ja na roditeljskoj dužnosti:

Heat zabunom ga prodao umjesto Xbox Onea i nikada prežalio.

6 dana kasnije

To što se vide rezultati odluke da drasično smanjim korištenje mobitela. A ovo malo što sam koristio, to je zato što nešto nisam mogao otvoriti na web aplikacijama od istog. Ovaj tjedan, idemo još manje.

herc

Malo gay ali dobro

Pa koji kurac radis onda kad mobitel ne koristis? Pricas sa ljudima sa ukucanima? Ono nisi normalan

Zasto se moj čača u ratu borija da sad ti neces mobitel koristis

Nakon tjedan dana muke mali se se popiškio u tutu.

Brijac

Fora 1

Ja vec godinama skoro svaki put pogodin skoljku dok pisan pa se ne hvalin

Fora 2

Muka je bila u tome sto si tjedan dana ti piskio u tutu da bi pokazao malome kako triba

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Miro

Muka je što dođeš poslije posla i moraš trčati za njim i nositi podlogu da se ne bi popišao po tepihu ili kauču i to znači od 15-16h popodne pa do 21h dok ne ide spavat 😆

Brijac ma smijem se od muke. Što sve radimo za djecu i onda te odjebu jednog dana. 😃

Flipper

HaHa-Ha-Ha, zato treba uživati u ovim slatkim mukama dok su još mali.

Dobra su dok su skroz mala i ne mogu još hodat jer tada možeš upravljat njima na malom prostor 😆 . Po defaultu koliko ulažeš u klinca ljubavi i poštovanja toliko dobiš nazad jednog dana. Ako ipak ne dobiš uz svu ljubav koju im pružiš onda jebiga takvi geni neukrotivi ali tog klinca ili klinku čeka još veća kalvarija u odgoju kad bude jednom sam(a) roditelj.

Servis auta svega 140 eura a u svabiji prosle godine 680 eura…kad sam pokazao mehanicaru sto su radili na autu on se puko smijati, kaze mi da su me opljackali….

Meni je godišnja zamjena ulja i filter ulja 35 eura, a tek svake druge godine zamijenim i ostale filtre.

Sretno doputoval u Zabreg i pokupil odmah 10 dukata, kao da sam na lotu dobil.

Sterlok pitao sam jer imam Hyundaija i isto servis svake dvije godine te prođem uvijek dosta jeftino.