Činjenica da živim tri minute od mora i da mogu kad god hoću uzet šugaman pod ruku i otić na barku lovit ribe ili se ohladit u moru.

A pošto sam spojila vikend sa petkom, moram malo pročistit motor od barke.

Pozdrav s mora.

Da dan, mjesec…..

Arsenalovi transferi ovo ljeto!!!!

mjesec kasnije

Povratak tople vode nakon radova na vrelovodu.

Torgue

To isto sad možeš napisati i u bitching temu.

Nema više izlika o hladnoj vodi kad se skineš pred ženskom.

buz Nema više izlika o hladnoj vodi kad se skineš pred ženskom.

Giphy - law and order crazy shit GIF

Ja se tuširam u ladnoj. Na početku ide mlaka jer cijevi nisu duboko pa se zagriju od sunca i onda slijedi lagani šok ali ništa prestrašno. Sad po ovom vremenu i paše malo rashlađenje.

Kenny - ThaUrban 0:5

Otišao sam da se ne počne plakat

9 dana kasnije

Po prvi put ikad prešli milijun posjeta u 30 dana. I to usred ljeta

Supruga otišla na koncert s frendicama, mali zaspao, a ja na roditeljskoj dužnosti:

Heat zabunom ga prodao umjesto Xbox Onea i nikada prežalio.

6 dana kasnije

To što se vide rezultati odluke da drasično smanjim korištenje mobitela. A ovo malo što sam koristio, to je zato što nešto nisam mogao otvoriti na web aplikacijama od istog. Ovaj tjedan, idemo još manje.

herc

Malo gay ali dobro

Pa koji kurac radis onda kad mobitel ne koristis? Pricas sa ljudima sa ukucanima? Ono nisi normalan

Zasto se moj čača u ratu borija da sad ti neces mobitel koristis

Nakon tjedan dana muke mali se se popiškio u tutu.

Brijac

Fora 1

Ja vec godinama skoro svaki put pogodin skoljku dok pisan pa se ne hvalin

Fora 2

Muka je bila u tome sto si tjedan dana ti piskio u tutu da bi pokazao malome kako triba

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Miro

Muka je što dođeš poslije posla i moraš trčati za njim i nositi podlogu da se ne bi popišao po tepihu ili kauču i to znači od 15-16h popodne pa do 21h dok ne ide spavat 😆