Jesi joj ga utrpao tak da se ne muči više sa pričanjem?

Fresh install Win 10 1709, backup downloadanih igara Origina, Uplaya i Steama! Nevjerojatno!

Jesi joj ga utrpao tak da se ne muči više sa pričanjem?
Plot twist, safatao trandžu iz Indonezije.

Plot twist,  ni jedno ni drugo. Ali bilo bolje nego klasicno cuganje u random lokalu ili diskacu. Ponajviše zbog plusa na kontu 😃

ja sam isto jednom digno masne pare u kazinou kupio no man sky
sve što dobiješ na kocki kad tad prokockas
hard life nigga

Znam ja to dobro. Svejedno volim žene,  cugu i kocku.

Jel' se to planiralo još na onom meetingu forumaša u subotu?

Jel' se to planiralo još na onom meetingu forumaša u subotu?
Ne lol. Lik se prijetio Choni nasiljem. Po onome što sam skužio isprva nije bio perma dok ja nisam natuknuo da se lik onako prijetio.

al kad smo kod banova
42 dana za našeg Ps fana
realno sam si je tražio, kaj ima vrijeđati Sabinu i Oxi bez razloga?

Lik nije Wolf i ono sta se predstavljao.Tip je cak lazirao slike u temi "upoznajmo se pomocu slika".Kakav um i namjere moras imat da to radis LOL.

Došo sam pijan relativno rano kući, a imam u jutro ubiti par svinja. Pošaljite mi zelenee da i njih nabijem.

pošto sam iz karlovca, nekad davno se znala nabaviti dobra i kvalitetna točena karlovačka.......ali ne sjećam se kad sam zadnji put popio karlovačku ili žuju, to je doslovno šrot od pive i da je džaba to nebi pio
Ali redovito ideš na Karlovačke dane piva, jel' tako?
pa i ne baš, ove godine sam išao na otvorenje jer se skupila dobra ekipa i neke od njih nisam dugo vidio, prošle godine sam isto otišao jednom....... piva na danima piva je užasna i skupa, a i to vrijeme se počelo organizirati dani radićeve, šta je više po mom guštu.....a i špancirfest je u to vrijeme u varaždinu tako da uvijek gledam kako da se zaletim do varaždina a ne na DP.... ali ako se dobro sjećam, ti si iz jaske, ti se možda zaletiš koji put na DP

ali ako se dobro sjećam, ti si iz jaske, ti se možda zaletiš koji put na DP
Nikad nisam bio, lol. Glazba nije po mom ukusu. Ne idem ni na jaskanske dane vina (jer vino ne pijem).

To sam se krivo izrazio par postova ranije; ne biram ništa od žestice. Pive isto slabo, možda 5-6 vrsta - Karlovačko kežual, Karlovačko Crno, Stari Lisac (opet Karlovačko, lol), Tomislav i Erdinger.
Sve drugo mi je meh.

Osvojio sam na PlayStation Hrvatska 3 mjeseca PS+. Lakše ću se pomiriti s činjenicom da je ponuda smeće.

Skužio danas da je moderator pred 2 dana uslišio moj prijedlog/zamolbu u vezi nečeg.😃
To se...možda nikad u 12+ godina nije dogodilo.

Bitcoin raste u nebesa 

Bitcoin raste u nebesa 
koga boli kurac. jel itko ovdje rudari bitcoin?

Snijeg!
Ja na poslu od 6 i odmah lopata u ruke. Jebem se 2 sata sa ulazom (što je ralica napravila) i onda, pred finiš, mi još i lopata pukne (tj. drška).

Predivno.

Ali ako poslije u novinama pročitam da je par ljudi u Zagrebu (gdje nemaju običaj čistiti snijeg, pogotovo ovi što žive u zgradama) palo i polomilo se - što je na neki način i izazov budući da nema leda - možda se i razveselim.