Kolege Genesis i Icek™
Ne znam da li smijem napisati razloge u cijelosti, ali neka se zna. (ima nešto i u misteriju, jelte)

Ovaj diskretni proizvod medju odjecom.

5 dana kasnije

Kolege Genesis i Icek™
Ne znam da li smijem napisati razloge u cijelosti, ali neka se zna. (ima nešto i u misteriju, jelte)
hahaha

vratio se iz amerike...napokon kuci :)

Genesis
Nabaci slike u onoj drugoj temi!

Genesis
Nabaci slike u onoj drugoj temi!
nemam takih slika

11 dana kasnije

Poker. Jucer/danas na Pokerstarsu napravio prvi veci uspjeh. Turnir Big 3,30$. Krenulo nas gotovo 5000 tisuca, zavrsio sam 5. i zaradio gotovo 500$. Osam sati je turnir trajao (od jucer u 18 do 2 danas). Stvarno treba drzat koncentraciju, pogotovo pred kraj, ali isplatilo se. Da je bilo malo vise srece (imao sam top set protiv boje sa 4 herca na boardu i AK vs AJ i izgubio protiv skale). Da sam dobio ta 2 velika pota vjerojatno bih bio 2., a mozda i 1. (1. mjesto 2000$, 2. 1400$). Ali ne mogu se zalit kad neki ljudi za te novce moraju radit mjesec dana, a ja par sati i jos uzivam. Napredak u igri mi je u zadnje vrijeme ocit i stvarno mislim da ce se  ovi rezultati nastaviti :)
Pa kud ces bolje od karijere u pokeru.

Značio prestao si sa glupostima sve je namješteno? Statistički svakome se moraju dogoditi najgori badbeatovi, npr. quads vs quads i slično.

Gluposti se i dalje dogadaju, ali sam ja naucio kako ih lakse izbjeci. Naravno da se bad beatovi svima dogadaju. I dan danas vidim neke budale s cim igraju i kako ih sreca pomazi protiv nekih drugih igraca. Tu ona poker karma mozda ne radi kako bi trebala
Ali kazem, kad naucis kako izbjegavati budale, lakse je igrat. A i treba igrat ove vece turnire gdje igraju vecinom dobri igraci, a ne kockari.

U velikoj si zabludi ako misliš da je bolje igrati protiv boljih igrača, nego neznalica.

I dalje ti govorim, sranja koja se dogode su statistika. Npr. "AA" će od "65" izgubiti jednom od pet puta, to je matematika i mora se dogoditi. E sad, to što si ti izgubio u najgorem mogućem vremenu, npr. na finalnom stolu, obična je nesreća. Zato ljudi igraju po 10k-15k turnira godišnje.

Ma sve je to istina sta kazes. I pod dobre igrace, nisam smatrao one profesionalce koji zive od pokera i koji igraju svaki dan turnire od par stotina dolara. Meni je cilj da budem konstantniji u onim turnirima od 10 do 20$ jer tamo ovih kaj se zajebavaju i nema toliko, ali ima onih solidnih igraca koje znam da mogu dobit.
Npr. bas mi jucer u ovom turniru gdje sam bio 5. dogodio jedan od tih frustirajucih handova. Frajer, za kojeg znam da igra preko 65% handova je otvorio na cut offu, ja sam ga 3-betao na buttonu sa QJ suited. Svi ostali foldali. Flop dode A/K/6 karo i ja dobijem nuts boju. Frajer ide izvan pozicije donk betat (30% svog stacka). Ja ga raiseam jer znam da nesto ima i da ce zvat i on zavrsi u all inu (a bili smo blizu novca, on preflop sa 30-tak BB-a, a ja 45). Ispadne da je imao K4 u hercu. Apsolutno glupo odigrano od njega. Nema BB-a na bacanje, blizu novca i izvan pozicije. S middle parom i nikakvim kickerom tesko da je isplativo ici u all in i riskirati turnir jer je puno aseva, kraljeva pa cak i karona u mom rangeu. Naravno, na turnu i riveru dodu cetvroke i spusim od full housea. E takve stvari cesto primjetim da se dogadaju i to je stvarno frustrirajuce ponekad. No uspio sam se poduplat, kasnije sam u poziciji pritiskao malo tighter igrace, dobio neke flipove i dosao do 5. mjesta. Ali kazem, moglo se dogodit da ni ne dodem do novca.

Ljudi su ljubomorni na uspjeh, kolega. Moraš se na to naviknuti.

Ma da, zato dajem dobre savjete.

Umro hanzekovic.

isao komentirati na jutarnji, komentari iskljuceni 

zato na indexu prava tuga, ne zna se ko vise tuguje 

isao komentirati na jutarnji, komentari iskljuceni 

zato na indexu prava tuga, ne zna se ko vise tuguje 
Pricam sa sestrom i baš raspravljamo daj zabrij da umreš i svima je drago,jebeš sve pare svijeta.

jbg takvi gaze po mrtvima za malo vise love, mislim da ih boli ona stvar sto ti, ja i tisuce drugih misle o njima.

jebote cak da mamic odapne bi se nasao barem neki specijalac koji bi tugovao kod ovog smrada bas nitko.

Ne bih htio biti ''onaj tip'', ali niste u potpunosti u pravu. Među komentarima možete naići i na one tipa
(citiram u cijelosti)

Mogu razumjeti ljutnju ,pogotovo ljudi kojima je njegov odvjetnički ured ovršio budučnost i odnio snove,al ipak ne mogu vjerovati da se netko može radovati smrti čovjeka, pogotovo u zemlji u kojoj se 95% ljudi deklariraju kao kršćani tj.nečija smrt pa makar on bio i odvjetnik Hanžeković nikada nije razlog za radost. Bez obzira o kome se radi, bez obzira o čemu se radi, bez obzira kada se to događa vjernik u svakom trenutku mora biti vjernik pri tome pokazujući i svojim jezikom i svojim djelima.. A onda se čak i ne zapitamo zašto nam u životu ne ide kad tako postupamo jer drugome želimo loše pa se to loše nama vrati. To vrijedi i za one koji nisu vjernici: smrt je uvijek kraj, trenutak kada Boga molimo za oprost i da nam se smiluje."Sve ono što je loše radio sada će mu suditi Otac nebeski. Nije mi namjera nikoga braniti niti osuđivati nego jednostavno taj današnji “fenomen” kod vjernika je nepotreban, čak štaviše sraman..

^^
Vjerojatno profil od nekoga sa Jutarnjeg.

Dobro jelash nisam mislio na baš svaku osobu kod nas,to je bila ko neka hiperbola.