Ma sve je to istina sta kazes. I pod dobre igrace, nisam smatrao one profesionalce koji zive od pokera i koji igraju svaki dan turnire od par stotina dolara. Meni je cilj da budem konstantniji u onim turnirima od 10 do 20$ jer tamo ovih kaj se zajebavaju i nema toliko, ali ima onih solidnih igraca koje znam da mogu dobit.
Npr. bas mi jucer u ovom turniru gdje sam bio 5. dogodio jedan od tih frustirajucih handova. Frajer, za kojeg znam da igra preko 65% handova je otvorio na cut offu, ja sam ga 3-betao na buttonu sa QJ suited. Svi ostali foldali. Flop dode A/K/6 karo i ja dobijem nuts boju. Frajer ide izvan pozicije donk betat (30% svog stacka). Ja ga raiseam jer znam da nesto ima i da ce zvat i on zavrsi u all inu (a bili smo blizu novca, on preflop sa 30-tak BB-a, a ja 45). Ispadne da je imao K4 u hercu. Apsolutno glupo odigrano od njega. Nema BB-a na bacanje, blizu novca i izvan pozicije. S middle parom i nikakvim kickerom tesko da je isplativo ici u all in i riskirati turnir jer je puno aseva, kraljeva pa cak i karona u mom rangeu. Naravno, na turnu i riveru dodu cetvroke i spusim od full housea. E takve stvari cesto primjetim da se dogadaju i to je stvarno frustrirajuce ponekad. No uspio sam se poduplat, kasnije sam u poziciji pritiskao malo tighter igrace, dobio neke flipove i dosao do 5. mjesta. Ali kazem, moglo se dogodit da ni ne dodem do novca.