Nerad
Što vam je uljepšalo dan?
Rakija
- Uređivano
danko-b Drži se stari. Meni je ovo drugi Božić bez mame. Bit će ti lakše s vremenom, ali nikad to neće biti to. Nemam ti ništa pametnije od toga za reći.
Naletio sam još prije na dobar citat, bio je čak i u CoD MW: "Keep your mother in you heart, not in your head.". Mene uvijek uspije trgnuti kad se sjetim te rečenice, jer od razmišljanja o tome ti može biti samo gore, a nećeš ništa promijeniti.
Ma nikad više nije isto, praznina ostaje zauvijek…jedino što se mijenja vremenom da se malo rjeđe sjetiš. To je tak većini i nema tu pomoći. A ovi dani te još više prisjete na te sretne zajedničke trenutke, na djetinjstvo itd. Jebiga, nema tu neke utjehe, živiš sa time jer tak niš drugo ni ne možeš. Mene tješi kaj se više ne pati i siguran sam da mu niš ne fali, bilo čega iza ili ne. Niš nam nije falilo ni prije rođenja.
Da, istina je da bude malo lakse s vremenom ali nikad bol u potpunosti ne prodje. Moj otac je umro prije vise od 14 godina navrsio je samo 48 godina, kad se sjetim mi i dalje bude tesko. Sve bi dao samo da dodje na tren da se zagrlimo i upozna moju zenu i svog unuka.
Prvo Linkin Park, pa Limp Bizkit i sad Static X izdali nove pjesme u 2023!!! ima spasa za ovu godinu!
Prije točno godinu dana dao sam si challenge da ne jedem slatko jednu godinu i evo ga uspio sam. Izgubio sam 15 kg od kad sam krenuo s time (nije da sam trebao). Danas sam u firmu donio 5 kolača/torti pa ću se ubit s kolegama
Svaka čast. Koliko je bilo teško?
A onak, nije nešto posebno teško bilo. Coca-Cola mi je falila tu i tamo, čoko napolitanke kad sam vidio ili kad su mi nudili i tak neke stvari koje baš volim, ali nikad neka veća kriza. Večernje snackove sam zamijenio bananama, narančama, mandarinama.. i orašastim plodovima.
Planiram sad jesti slatko, ali puno manje. Probat ću i dalje dosta biti na voću.
Najgore je zapravo bilo kad se ode negdje u goste, a ja neću nikakvih kolača, torti niti išta za piti pa ispadnem čudak i moram objašnjavati ili kad sam za rođendan dobio tortu koju nisam okusio
Ali ima alternative slatkoći koja nema kalorija tak da se može na taj naćin ne jest rafiirani cuker i uživat u slatkome.
Ja više volim slanu hranu tak da bih možda i mogao bez slatkog neko dulje vrijeme.
Znao bih sam radit npr. čokoladu od kakao praha (ali ne onog instant kraš ekspresa i sl.), malo maslaca ili ulja, cukera stevia ili brezinog (ksilitol) koji je ukusniji od stevije, stavio bih malo i soli te čilija a takva čokoladica je onda vrh vrhova.
Svi t umjetni šećeri/zaslađivači su još veće zlo od običnog jer dobar dio njih ima i potencijalno kancerogeno djelovanje. Med ili prirodni šećeri iz voća i ostalog. Sve što čovjek izkemija po običaju se ispostavi kao otrov.
Ja sam isto izbacio slatko, ali se ne mučim bezveze. Ako mi dođe želja, uzmem si malu limenku cole 0.25
Bio danas prvi puta u teretani, cross-fit program. Skoro umro, no osjećam se jebeno.
Deadwalker Treba se riješit kila nakupljenih u trudnoći.