oxi Kak veli @Genesis to je tak. iako novo i zapakirano gubi na cijeni čim to kupiš i to želiš prodati. Ne znam o kakvom proizvodu se radi, veliš spustila si 400 kn ali i o traženom proizvodu ovisi koliko možeš spustit cijenu. Ako imaš recimo novi zapakirani PS5 i prodaješ ga iz nekog razloga i da spustiš cijenu za samo 100 kn od najniže cijene u HR, prodat ćeš ga vrlo brzo.
Što vam je uljepšalo dan?
Vjerojatno prodaje truplo nekog majstora jer je poludjela vec s njima
led_zeppelin peć koju je odabrala jedna mama koju nećemo imenovat, pa se odjednom predomislila sad želi drugu, manju.
TITANXIS mogu stavit cijenu 50 kuna manju od dućana pošto se radi o peći, tako da nije uopće cijena, nego su ljudi govna. Dva dana je oglas stavljen, javilo mi se 50 ljudi već. Da vidiš kakva smeća ljudi prodaju za istu cijenu, korišteno po par godina, i onda frajer kaže da je skupo i ljudi nemaju novaca. Što to mene briga, tko mene pita jel imam ja? Najbolje da dam za besplatno jer ljudi nemaju novaca.
Znam kako ti je ja prodajem ipad koristen 2x sa cijenom 1400kn nižom nego šta je plaćen, ali ni to ljudima nije dosta nego mi jos spustaju vec dosta snizenu cijenu.
oxi To je onda solidan discount za peć. Ja razumijem i to da ljudi žele proći što jeftinije u današnja teška vremena ali da imaju kakti za druge gluposti koje su za u biti za luksuz ali zato to ne razumijem. Peć ti vjerojatno treba za svakodnevni život i 400 kn niža cijena je OK. Da meni treba, ja bih je kupio bez pogovora.
- Uređivano
led_zeppelin nije uopće problem ni spustit cijenu, evo prodala sam taman peć jednoj gospođi u penziji, jako prostojna i ugodna, i za 1000 kuna manju cijenu oni će mi dat svoju staru dvije godine, mama želi baš takvu, a oni dobiju novu peć. Jer žele ovu moju jer se može kuhat na njoj. Nego taj bahati pristup da je cijena kao u dućanu i world smallest violin kada ne želim spustit cijenu jer ljudi nemaju novaca. A peć doslovno zamotana u foliju i još na paleti, oni bi da ju dam badava iako sam spustila cijenu 400 kuna.
oxi Di si ovih 50kn našla majke ti drage. Čisto da kužim logiku neku na 4 soma da je bitno tih 50kn. Ako je to cijena dostave onda kužim xD Daj zaokruži to nemoj cigančit
- Uređivano
doctorfreak nemoj bit amater, to 50 je za cjenkanje. Kao ono, okej dam 50 manje da ispadnem dobra osoba.
Edit: u slučaju da se netko baš dvoumi da kažem, ajde ajde evo 50 manje!!!
Ili još bolje, staviš odmah 3999,99 kn. Kad vidi tako istaknutu cijenu znat će da je netko ekonomski potkovana i zajebana osoba pa neće ni pomišljati da se cjenka. Odmah preskočiš navlačenje, cijena fiksna i tjt. Samo ozbiljni kupci.
Imate i drugu prodajnu taktiku, gdje stavite neku random cifru od npr. 4.173 kn.
Tada druga strana dobije dojam da ta cifra ima neku matematiku kao pozadinu pa lakše prihvati cijenu.
Ako stavite 4.250 kn onda odmah zna da ste si neki normalni iznos zaokružili na 4.250, naravno na više pa krene spuštati.
Kupanje…manje guzvi,cistije more,manje galame,slabije sunce….raj
Matador Ili im jednostavno odgovorim kao i uvijek, "ne gledam stvari koje si ne mogu priuštiti, toplo sugeriram isto."
Kad smo kod Mr.ČinkOs, krenuli su zapravo s otvaranjem 2016. u Osijeku, koliko mi je poznato. Sad je li ovo u NS dio franšize, nemam pojma. Ali ionako ih je prešišao Rocher, TBH. Btw. u obje palačinkarnice dovoljno drže do sebe da u meniju ne piše činkica za palačinku.
- Uređivano
zontra meni se ovo stalno desava, prvi put cujem neku rijec bila to njemacka, hrvatska ili engleska i sutra ju svugdje cujem. Ali ne samo s rijecima neki dan se sjetim jednog francuskog nogometasa onako slucajno nakon sto 20 godina nisam cuo za njega i isti dan ga vidim na tv-u. Melodija jedne pjesme mi je preko 25 godina u glavi ali pjesmu nisam nikad mogao naci jer nisam tada znao engleski i nisam znao rijeci, svako malo sam ju trazio ali nisam mogao pronaci. Skontam da google ima funkciju gdje mozes samo pjevusiti pjesmu i izbaci ti savrseno precizno najbolje rezultate i nadjem ju. Sta se tad desi? Zena par dana kasnije gleda MTV i kao neka throwback tema za 1996. godinu i ta opskurna pjesma koja nije imala neki nezapamceni uspjeh se pojavi.
Kao da me neka visa sila cijeli zivot jebe.
- Uređivano
Garrus_V Koja pjesma?
Btw. Pročitam tvoj post, odem na Index i naletim na ovaj članak https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=sport&id=2392167&index_ref=naslovnica_sport_ostalo_m
Kad sam čuo za čovjeka? Prije 4 dana gledao dokumentarac na YouTubeu o indonezijskoj ligi jer je najkrvavija na svijetu, ubijaju navijači jedni druge. U je baš njegov sad bivši klub Persija iz Jakarte za koji sam isto prvi put čuo prije 4 dana. Ugl. dok su snimali utakmicu vidio sam na dresu Simic pa sam pomislio je li ovaj neki naš.
Jebeno ste si sredili.