Što vam je uljepšalo dan?
Da bi nekog na forumu stavio na ignore listu, onda moraš zaista ozbiljno shvatati virtuelni svijet.
Lično ne bi to nikad uradio, bez obzira što ima članova čiji su postovi po najmanje interesatni za čitati.
A i bez toga, dovoditi se u stanje da imaš bilo kakve emocije oko nečega što se zove virtuelni community, onda ne znam.
Kakve tek emocije imate u pravom životu onda, kada ovakvo nešto doživljavate previše ozbiljno.
Bas, nekuzim da mozes popizdit u raspravi o faking igrama, i stavit nekog na ignore listu radi toga xD
Dobio temu diplomskog rada, sad još samo 2 predmeta za položiti u ovom integralnom, i dogovoriti datum za odbranom i gotovo.
Ali nije to što mi je uljepšalo dan, već tema koju sam dobio, a tiče se onoga što ja najviše volim, i čemu sam najviše posvećivao pažnju u četverogodišnjem studiranju, i koji diplomski rad praktično već imam urađen, zbog svojih ranijih zasluga.
Feels good.
Sam sebi sam uljepsao dan..krenuo sam opet trcati i trenirati.Na ovo mjesto dolazim jos od 2004god.Tu mi je "THE spot"..kad stignem tu pa udahnem prirodu i more jednostavno se resetiram i napunim bateriju.Dok se istezem i ispratim zalazak sunca tu nađem svoj mir.
Danas kad sam stigao taman na playlisti mi zasviralo ovo
http://www.youtube.com/watch?v=fZ1y_Z6Bc0M
Nisam se htio pomaknut..
Položija ispit za samostalnog nadzornika (ilitiga treća crta), ni na faksu se nisan namučija kolko za ovaj ispit a komisija je bila stvarno zajebana i stvarno svaku sitnicu su gledali i pazili, do najmanjeg detalja. Sad samo čekan riješenje da mi pošalju i koeficijent mi automatski skače sa 0.95 na 1.50 u prijevodu oko 2-2500 kn veća plača.
Što vam je uljepšalo vikend?
U subotu se okupila ekipa iz srednje; 15. godina nakon mature. U te 4 godine srednje škole imali smo 3 razrednice, s time da jednu uopće nisam prepoznao; nemam pojma gdje su mi slike, a lica se ne sjećam. Još si mislim, kad sam ju vidio, pa nije ta išla s nama u razred. Ta žena ili ima tonu šminke na sebi ili neke jebene gene jer, ne zajebavam, nikad joj nebih dao više od 35.
Skupio se gotovo cijeli razred i još su se potrudili zbog mene (i samo zbog mene) nabaviti Badelov orahovac. To me ugodno iznenadilo.
Na plesnom podiju sam zaradio ovacije nakon što je sa mene skinuta košulja, pa ako na youtube-u (ili chanu) vidite nekog pijanog debelog lika kako skače uz melodiju ''You Never Can Tell'', znate tko je u pitanju.
Treba to ponoviti.
Šefa nema pa će se bižat malo ranije sa posla ovaj tjedan, a i sitno se broji do godišnjeg pa napokon na more, dignit koju oradu ili zubaca na Kornatima.
Sjelo 1800kn na racun nicim izazvano..valjda povrat poreza kojeg nisam ni trazio
Meni prosli tjedan doslo rjesenje da ce mi 1300kn sjest od povrata i isti dan da ne ulazim u detalje saznao da cu ostat bez njih jer se netko nije drzao dogovora i sad si mogu pusit kurac sa tih 1300 kna. Stara preko telefona govori nekome za to i kaze, al nema veze ne treba se ljutit barem smo zdravi e sa cipelom sam ju htio pogodit.
Ispravio matematiku i zaključila mi fiziku, još mi ostaje nešto malo posla do kraja, ali to ću ubrzo rješit nadam se.
Srednjoškolske avanture
Eh da je meni vratiti se u dane kad sam ispravljao matisu iz jedinice u peticu samo da se izrugam profesorici.
Matematička gimnazija u pitanju, nema tu baš toliko petica iz mat koliko misliš
Aha, onda su stvari jasnije
Dobio rješenje o povratu poreza, država vraća 2300.
Ja san ga dobija ima misec dana a još ništa, kako to uplačuju po prezimenima ili? Jer su moji neki već dobili povrat.
Samo rješenje sam dobio, lovu još ne.
Bit ce do kraja godine
Prosle sam rijesenje dobio jedno 3-4 mj prije para... Nije mi ni sad hica, bitno da daju.
A sad će regres sljedeći misec tako a mi ni ne triba, bolje nek upadne tamo u 9 misecu
Ma kakva je ovo država vraća višak love, bolje da su potrošili na nešto korisno kao fontane, nego što vi trošite na kojekakve sotonističke igrice.